Jel ima ko kakav info, što je s market-maikerima.
Market-maiker su sada doma, jednostavno nije bilo posla za njih.[embarass]
US STOCKS-Futures rise after jobless data
Thu Jan 24, 2008 8:40am EST Email | Print | Share| Reprints | Single Page | Recommend (0) [-] Text [+]
Related News
U.S. crude oil futures hit record $100 a barrel
02 Jan 2008
Third quarter strong, jobless claims up
20 Dec 2007
powered by Sphere
Market News
U.S. jobless claims down 1,000 to 301,000 last week
European stocks surge; Nokia stars, SocGen ignored
Insurance bailout hopes spur equity rebound | Video
More Business & Investing News… Featured Broker sponsored link(Updates to show reaction to jobless claims)
NEW YORK, Jan 24 (Reuters) -U.S. stock index futures rose on Thursday after government data showed lower-than-expected weekly jobless claims, suggesting a stable labor market even as the economy slows.
S&P 500 futures SPc1 were up 6.30 points, just above fair value, a mathematical formula that evaluates pricing by taking into account interest rates, dividends and time to expiration on the contract.
Dow Jones industrial average futures DJc1 were up 30 points. Nasdaq 100 NDc1 futures rose 10.25. (Reporting by Kristina Cooke; Editing by Kenneth Barry)
Evo još odličnih podataka iz Amerike…………….[thumbsup]
Ljudi, ponovno panika- futures u HK oko 2% down, mislim da danas zbog toga završavamo i mi na -2% !
http://www.bloomberg.com/markets/stocks/futures.html
Nekako se ne mogu oteti dojmu da OIF-ovi rasprodaju jer im ljudi daju naloge za prodaju udjela…
Nekako se ne mogu oteti dojmu da OIF-ovi rasprodaju jer im ljudi daju naloge za prodaju udjela…
i nemoj se otimati tom dojmu , jer sigurno si u pravu[sad]
Evo Ameri jasno vele,
” vidite da bez nas ne možete,
mi vas držimo za jaja, bez obzira na odnos US$-Euro i to kolko vas ima.”.
Mislim da je ovo igra živaca sa fondovima .Imaju oni dovoljno keša što se vidjelo po izvještajima o povećanju imovine u prošlog godini.Spustili su CROBEX ispod svake normalne mjere jer za takav pad nije bilo opravdanja.
Sad samo računaju na strah i nestrpljenje malih investitora kojima će im dati dionice za badava.
Onda će dići cijene(za koji tjedan ili mjesec )i te iste dionice prodavati ohrabrenim i euforičnim malim investitorima koje će vidjeti da se tržište oporavilo i kao sad treba kupovati.
I to vam je cijela poanta našeg tržišta kapitala .Veliki ,sa velikom lovom ljušte male i tako u krug.
Zato pamet u glavu i ulažite u znanje.
DiAbLeRo
korisnik od: 09.01.2008.
Ako oni rasprodaju tko kupuje ? Mali dioničari ?[rolleyes][rolleyes][thumbsup]
ATPL -3,46
INGR -0,85
Stvarno euforija i kod nas ![bye]
99 % likvidnih dionica u minusu !
Nema pohlepe do Balkanske pohlepe……
ATPL -3,46 INGR -0,85 Stvarno euforija i kod nas ![bye]
Ali u odnosu na prosječnu jučerašnju cijenu koja je bila dosta visoka s obzirom na ranojutarnju euforiju.