Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

deimos:

Evo opet “mister 950″ lupio po KOEI… [angry] Ajde nebudi p*, stavi sve na ask… [lol]

eto, sluša te

Ima srece sto sam miroljubiv covjek… [lol]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

tko normalan daje koei na 950, atpl 2750, ina 2450, unatoč svemu. još je jeftino izgleda da bi kupovali,, kad poraste, onda ćemo zvati brokere i psovati kako ih ne možemo dobiti

u suprotnom…….[angry]

dan je pametniji od noći

Još 3 minute!

Na HT je takvo liparenje da normalan čovjek ne može povjerovati

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Fajat , cijeli svije u zelenom, a mi tu gdje smo ,
koje smo mi sljepo crijevo, nevjerojatno.

U minusu sam da je za poluditi ali nema prodaje.Nemojte prodavati.Samo glupani ( izuzetak onima koji su prisiljeni) prodaju kad se ruši cijena i to namjerno.Sve je super ali naši otimaju.

Jel ima ko kakav info, što je s market-maikerima.

Na HT je takvo liparenje da normalan čovjek ne može povjerovati

nešto gledam dobor se HT još drži kako stoji kupnja, to bi po nekim pravilima trebalo ići do boga dolje!
nitko više ne kupuje, nema velikih naloga[undecid][angry] [yawn]

dan je pametniji od noći

Diže se index polako…[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Punica mi stara al sva okićena zlatom . Eto i njoj cijena skočila sad će i dionicama ”

Neboj se, neće sigurno zlato u grob ![thumbsup]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Jel ima ko kakav info, što je s market-maikerima.

sad su oni na skijanju izgleda, a kak je bilo lani ljepo kad nigdje nije bilo snjega
u biti su krivci oni što nam ispiru mozak s globalnim zatopljenjem.-oni su krivi što ove god. ima tolko snjega

New Report

Close