Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
lalo: ” Croblack: ” Zlato probilo 900$. ” Zamislite! Punica mi stara al sva okićena zlatom . Eto i njoj cijena skočila sad će i dionicama ” Samo punica ti vridi ko lomljeno zlato[lol evo jedan link http://www.thebulliondesk.com/
Ali cijena zlaza je pala ispod 900 dolara. Prodaje se zlato i kupuju dionice firmi
[thumbsup]
sad se da primjetiti da cijelo tržište dirigira nekoliko povezanih ljudi kad su se ovako dobro uskladili i dogovorili. kao da su zaustavili vrijeme. samo nek mi stave u dnevnik da pratimo svijetske trendove.
ok, ali nece to jos dugo. trziste se mora procistiti od panicara, a onda ostajemo mi, koji nismo u dogovoru, ali imamo i iste interese, i oni.. a to je novi moment na ZSE..
promet pada, uskoro ce se nesto desiti..
Evo opet “mister 950” lupio po KOEI… [angry] Ajde nebudi p*, stavi sve na ask… [lol]
"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."
Evo opet “mister 950” lupio po KOEI… [angry] Ajde nebudi p*, stavi sve na ask… [lol]
ooops, cuo me [lol]
"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."
eto, sluša te
Promet jest solidan, ali većina toga ostvarila se na desetak dionica i to onih koje mogu kupovati mirovinci. Izgleda da još samo oni imaju love. Promet na ostalim dionicama uglavnom jad i bijeda.
Rekao bih da je u tijeku pretakanje na relaciji OIF-ovi-mirovinci.
Pozdrav