Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

lalo: ” Croblack: ” Zlato probilo 900$. ” Zamislite! Punica mi stara al sva okićena zlatom . Eto i njoj cijena skočila sad će i dionicama ” Samo punica ti vridi ko lomljeno zlato[lol evo jedan link http://www.thebulliondesk.com/

Ali cijena zlaza je pala ispod 900 dolara. Prodaje se zlato i kupuju dionice firmi
[thumbsup]

MOLIM ODNOS KUPNJA PRODAJA ZA THNK. HVALA

ipak…izgleda da smo još živi…

Hajde idemo oporavak.[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

sad se da primjetiti da cijelo tržište dirigira nekoliko povezanih ljudi kad su se ovako dobro uskladili i dogovorili. kao da su zaustavili vrijeme. samo nek mi stave u dnevnik da pratimo svijetske trendove.

ok, ali nece to jos dugo. trziste se mora procistiti od panicara, a onda ostajemo mi, koji nismo u dogovoru, ali imamo i iste interese, i oni.. a to je novi moment na ZSE..
promet pada, uskoro ce se nesto desiti..

Evo opet “mister 950” lupio po KOEI… [angry] Ajde nebudi p*, stavi sve na ask… [lol]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Sprema se oluja.

Evo opet “mister 950” lupio po KOEI… [angry] Ajde nebudi p*, stavi sve na ask… [lol]

ooops, cuo me [lol]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

eto, sluša te

Promet jest solidan, ali većina toga ostvarila se na desetak dionica i to onih koje mogu kupovati mirovinci. Izgleda da još samo oni imaju love. Promet na ostalim dionicama uglavnom jad i bijeda.
Rekao bih da je u tijeku pretakanje na relaciji OIF-ovi-mirovinci.

Pozdrav

Evo, na Koei skoro nestao nalog od 500 komada na 950 kn[bye]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Čišćenje po asku na VIRU.

New Report

Close