Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Promet je danas uobičajen. Dakle, fondovi su uključeni ali ne luduju. Pretjeralo se malo s promet u ova prethodna 3 dana – fondovi zaustavili daljnji pad, pa mi se čini da je danas dan odmora na ZSE. Pa ne mogu “mali” odraditi promet od oko 80 mil. kuna. Čini se da se kalkulira…..

Šta se kalkulira ?
Hoćemo dalje u sveopću propast ili izronit po zrak ??

sad se da primjetiti da cijelo tržište dirigira nekoliko povezanih ljudi kad su se ovako dobro uskladili i dogovorili. kao da su zaustavili vrijeme. samo nek mi stave u dnevnik da pratimo svijetske trendove.

iskrica jedna samo treba … [sealed]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

U Evropi najslabiji index + 3. Zato im treba ukinuti ZERp i gotovo. Da ga nismo proglasili sad bi i mi bili na + 5. jebo ih ZERP.[cool]

http://biz.yahoo.com/ap/080124/wall_street.html

and up we go[thumbsup]

Zlato probilo 900$.

Zamislite!
Punica mi stara al sva okićena zlatom .
Eto i njoj cijena skočila sad će i dionicam
a

Pokupljene sve 30-tke na prodaji HUPZ, izgleda da ih više nema.
Zato je kupac ostavio na kupnji 61 komad po 2600.
Veliki spreadovi na prodaji.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Croblack:

Zlato probilo 900$.

Zamislite!
Punica mi stara al sva okićena zlatom .
Eto i njoj cijena skočila sad će i dionicam
a

To nisam nikada pratio može link i poveznica zlato – dionice?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Sutra bi u svijetu mogao biti mali odbijanac prema dolje nakon 2 dana naglog rasta. A kod nas onda valjda konačno prema gore. Ali sutra budu dežurni rušitelji dionica likovali da vani pada. I tak nikad dobro. A ono što sam prije mislio da forum nema utjecaja na burzu, prevario sam , itekako ima. Jučer bilo 35000 ljudi na forumu a više ih se u Hrvatskoj ni ne bavi dionicama. A što bi i neko visio na forumu ako nema dionice. Možda nekih 5%.

Croblack: ” Zlato probilo 900$. ” Zamislite! Punica mi stara al sva okićena zlatom . Eto i njoj cijena skočila sad će i dionicama

Samo punica ti vridi ko lomljeno zlato[lol
evo jedan link
http://www.thebulliondesk.com/

Redovni promet – 100 mil. kuna. Drži se Crobex na uzdi zbog neizvjesnosti koja je još uvijek prisutna na svjetskim tržištima. Možda i bolje tako nego prevelike dnevne oscilacije…tko će ga znat…

New Report

Close