Dejavue: ” Do…crobex – 1,12%[smiley2] ” …da nije to preoptimistično?
Nisam htio pisati kataklizme![smiley2]
pa jučer je bio dosta melen promet i sada na jedanput ogromni promet i evo, pregorio stroj [smiley1]
Ako se ovako nastavi kroz neko vrijeme, mislim da cu sve pare izvuci s VSE i ZSE, i prebaciti ih na robno trziste.
Recimo sajam u Gudovcu.
Ali i tamo vec vidim Samodola kako obustavlja trgovinu kravom Plamenkom dok ne izadju rezultati laktacije za prvih 9 mjeseci.
pa jučer je bio dosta melen promet i sada na jedanput ogromni promet i evo, pregorio stroj [smiley1]
[smiley2][smiley2][smiley2]
moraš učiti od Jamba iz Metkovića…. frajer je počao trgovinom stoke … a sada je milijoner
Ako se ovako nastavi kroz neko vrijeme, mislim da cu sve pare izvuci s VSE i ZSE, i prebaciti ih na robno trziste. Recimo sajam u Gudovcu. Ali i tamo vec vidim Samodola kako obustavlja trgovinu kravom Plamenkom dok ne izadju rezultati laktacije za prvih 9 mjeseci.
Mali komentar današnjeg i jučerašnjeg trgovanja – cijene padaju uz mizerne promete – zaključak – papci ( oni koji su se prestrašili pastira Ante ) prodaju , pametni kupuju.
Nažalost bio sam u pravu neki dan oko pastira Ante i njegovog stada.
No kako vidimo sam manji dio stada sluša svog pastira…[smiley1]
nestrpljivi prodaju … ali to je sića … sve je to zatišje pred buru …
Mali komentar današnjeg i jučerašnjeg trgovanja – cijene padaju uz mizerne promete – zaključak – papci ( oni koji su se prestrašili pastira Ante ) prodaju , pametni kupuju. Nažalost bio sam u pravu neki dan oko pastira Ante i njegovog stada. No kako vidimo sam manji dio stada sluša svog pastira…[smiley1]
Čini se da navlakuša velikih polako posustaje. Još malo i Crobex je u plusu…
Pokušali su stvoriti paniku i čekaju s kupnjom navlačeći prodaju i kad se dovoljno skupi oderu sve. Nisu oni krivi, već mali koji nasjedaju.
Pozdrav
Nešto se kuha kod Končara, već 2,3 milje prometa. Prolaze blokovi od preko 1000 komada….
Kupuju za trezor… smijeh [smiley2]