Ode Ingra u ponor ponovo, svaki komentar je ovdje suvišan !
Hoće ingra ispod 40 k izgleda….[embarass]
pa ovo nema veze sa razumom !
sve se zeleni po 4 % , Europa , Azija , Ameri jučer a s nama se igraju ko s balavcima !!
dajte ljudi nemojte biti smiješni
fond manageri su razumni ljudi
što bi platili više kad mogu sa malo panike “natjerat” more “investitora” da prodaju za niže
osim toga sigurno ima i koji stranac kod nas koji se istresa
izgledat će to malo bolje do kraja dana [wink]
zar ti nisi glasovao za to i njih![/b]
U evropi znakovit oporavak,meni se čini da se mi danas vraćamo…mirovinci dosta sa gablecom…[proud]
FTSE 5,771.20 +161.90 +2.89% DAX 6,730.73 +291.52 +4.53% CAC 4,818.73 +181.97 +3.92%
Zanimljivo, na HIMR već par dana ja ne vidim kupnju, nema je! Izgleda da KD očajnički izlazi. I ostale dionice kojih je KD pun ko šipak, ne stoje baš bajno. Tu su SUNH, KOEI, na PTKM puste da se nakupi kupnje pa oderu po par tisuća komada.
dajte ljudi nemojte biti smiješni
fond manageri su razumni ljudi
što bi platili više kad mogu sa malo panike “natjerat” more “investitora” da prodaju za niže
osim toga sigurno ima i koji stranac kod nas koji se istresa
izgledat će to malo bolje do kraja dana [wink]
koliko mi se čini najveći fondovi su u rukama bamnaka koje nisu naše a tako i fond menađžeri rade kako im kazda kaže a tu nema sentimentalnosti, guzi koliko možeš!
a može se još![smiley]
pa ovo nema veze sa razumom ! sve se zeleni po 4 % , Europa , Azija , Ameri jučer a s nama se igraju ko s balavcima !!
Bojim se da se oni ne zaigraju sa sobom. Jedno je igrati tako u Evropi, a drugo u Hrvatskoj.
ja se samo nadam da neće biti previše povlačenja love iz fondova. A i ovi mirovinci, kupovali su po ne znam kojim cijenama INGRU, ZABU, ADRS … a sada su po strani.
SAd se počela slagati ozbiljnija kupnja na Ingri, vidjet ćemo koliko će izdržati, ako će..47 komada od 41 000.
” zar ti nisi glasovao za to i njih!
kako to misliš?
Da imaš lovu u fondu tražio bi da budu razumni, zar ne
i bilo bi te briga za neke forumaše
to im je posao, za to dobivaju plaću
vjerujem da će do kraja dana biti malo, al malo bolje [smiley]
SAd se počela slagati ozbiljnija kupnja na Ingri, vidjet ćemo koliko će izdržati, ako će..
Milion kuna nije malo.
Zato HT klizi dolje. I sad oni misle osnivat kapitalni fond i da građani kupuju udjele u fondu. Ma dajte molim Vas.