Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

” niti toliko dionicara koji su zamijenili kladionicu burzom [bye][bye][bye][bye][bye][bye]

[bye][bye]

Heaven or Las Vegas

očito da su naši fondovi dobro zaglibili…
i eto…sad se cijeli svijez zeleni…a mi ćemo opet u rikverc…izgleda da ekipa masovno povlači lovu iz fondova…
a tako je to…vani je isto bila kriza…pa se ne dešavaju takve stvari…jer ulagači imaju drugačiji rezon od naših ulagača…
a onda još svi ti silni IPO-i…svačega se nakotilo…i eto,panika učinila svoje…

Realno razmišljanje. Veća istresanja su fondovska, a jučer pitao cure u PBZ-u i potvrdile veliko povlačenje love iz fondova.

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

Mene je jučer bilo strah da sam pratio i kretanje američkih indeksa sinoć. Nisam očekivao euforiju jutros, ali ne bi htio da završimo opet u minusu.

niti toliko dionicara koji su zamijenili kladionicu burzom [bye][bye][bye][bye][bye][bye]

nego, nađoh ja jučer onaj svoj upis sa streljanjem … a koliko se sjećam obećao si nešto … pa da te čujem …

I love the Smell of Profits in the Morning

Minus sve izgledniji, potiče ga veliki pritisci na prodaji. Ljepo čišćenje na HT.u 3000 kom u paketu.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=310c62f4-1169-40ff-af88-f45f901c258f&open=sec

kardum ne kuži

U ovakvim situacijama tražite dionice koje su trenutno manje atraktivne i podcjenjene ,a dobit i poslovanje izvanredno . One su budućnost za oporavak .[kiss][kiss]

Obveznicki promet opet lijepo raste.

skype - ivek1234

Ako ovako nastave fond menađeri i mirovine će nam propasti

vipy: ” niti toliko dionicara koji su zamijenili kladionicu burzom [bye][bye][bye][bye][bye][bye]” nego, nađoh ja jučer onaj svoj upis sa streljanjem … a koliko se sjećam obećao si nešto … pa da te čujem …

ne znam kak staviti u drugi red…

da ti dam svoju sifru, pa da napises par posteva odmah[lol] [lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Ovo je još jedan dokaz da rade što žele…..da li je Dow ili Dax gore ili dole to je njima isto.Oni uzimaju koliko žele i rade budale od svih nas.Sramota.
Dax +4,50%
Ftse +2,70 %

za istresanje vas dvojica morate pričekati još malo vremena da još niže padne kako bi što jeftinije prodali. Vrijeme radi kontra ovakvih kao vi. Istresati ste se trebali prije desetak dana, ali možete i danas. Ima onih koji hoće jeftino kupovati

aj,robertuse…pa malo se šalimo…nemoj bit tak ozbiljan![wink]

New Report

Close