Valjda zato što je jučerašnja prosječna cijena dosta veća nego završna. Prikaz ide od prosječne, a CROBEX od završne.
Na većini dionica promaja (propuh) na kupnji.
Jedan žešći val panike mogao bi Crobex gurnuti na 4200. Naši vrli fondovi se opet zaigrali…[sealed]
A zasto fondovi ne bi sisali ovce kad mogu.. EU se debelo zeleni, DAX +4,5%
Sve je manje naivaca koji ujutro kupuje po bilo kojoj cijeni nakon što se svijet zeleni.
Ajmo uzeti knjigu u ruke, računati barem P/E, P/S, P/B i vijdeti kako stojimo. Možda se iznenadimo.
Ovo se zove oprez danas.
ovo se zove istresanje negativnih drukerasa koji su oderali jos osisali ovcama i sad im to natrag prodaju, i meni ne ide lose samo ovoliko bljuvotina na forumu je strasno gledat [bye][bye][bye]
sad je najpametnije netrgovati uopće, ni kupovati ni prodavati, nek se ljudi malo smire, ustrašeni su, a fondovi neumoljivi.
očito da su naši fondovi dobro zaglibili…
i eto…sad se cijeli svijez zeleni…a mi ćemo opet u rikverc…izgleda da ekipa masovno povlači lovu iz fondova…
a tako je to…vani je isto bila kriza…pa se ne dešavaju takve stvari…jer ulagači imaju drugačiji rezon od naših ulagača…
a onda još svi ti silni IPO-i…svačega se nakotilo…i eto,panika učinila svoje…
Valjda zato što je jučerašnja prosječna cijena dosta veća nego završna. Prikaz ide od prosječne, a CROBEX od završne.
zahvaljujem, to mi se čini jedino logično objašnjenje
očito da su naši fondovi dobro zaglibili… i eto…sad se cijeli svijez zeleni…a mi ćemo opet u rikverc…izgleda da ekipa masovno povlači lovu iz fondova… a tako je to…vani je isto bila kriza…pa se ne dešavaju takve stvari…jer ulagači imaju drugačiji rezon od naših ulagača… a onda još svi ti silni IPO-i…svačega se nakotilo…i eto,panika učinila svoje…
vani nisu imali staru deviznu štednju, štedno kreditne zadruge….
marcipan: ” očito da su naši fondovi dobro zaglibili… i eto…sad se cijeli svijez zeleni…a mi ćemo opet u rikverc…izgleda da ekipa masovno povlači lovu iz fondova… a tako je to…vani je isto bila kriza…pa se ne dešavaju takve stvari…jer ulagači imaju drugačiji rezon od naših ulagača… a onda još svi ti silni IPO-i…svačega se nakotilo…i eto,panika učinila svoje… ” vani nisu imali staru deviznu štednju, štedno kreditne zadruge….
niti toliko dionicara koji su zamijenili kladionicu burzom
[bye][bye][bye][bye][bye][bye]