Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Valjda zato što je jučerašnja prosječna cijena dosta veća nego završna. Prikaz ide od prosječne, a CROBEX od završne.

Na većini dionica promaja (propuh) na kupnji.

Jedan žešći val panike mogao bi Crobex gurnuti na 4200. Naši vrli fondovi se opet zaigrali…[sealed]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

A zasto fondovi ne bi sisali ovce kad mogu.. EU se debelo zeleni, DAX +4,5%

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Kao da ne znate to je zbog kosova, sad će analitičari filozofirat[thumbsup]

Sve je manje naivaca koji ujutro kupuje po bilo kojoj cijeni nakon što se svijet zeleni.

Ajmo uzeti knjigu u ruke, računati barem P/E, P/S, P/B i vijdeti kako stojimo. Možda se iznenadimo.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ovo se zove oprez danas.

ovo se zove istresanje negativnih drukerasa koji su oderali jos osisali ovcama i sad im to natrag prodaju, i meni ne ide lose samo ovoliko bljuvotina na forumu je strasno gledat [bye][bye][bye]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

sad je najpametnije netrgovati uopće, ni kupovati ni prodavati, nek se ljudi malo smire, ustrašeni su, a fondovi neumoljivi.

očito da su naši fondovi dobro zaglibili…
i eto…sad se cijeli svijez zeleni…a mi ćemo opet u rikverc…izgleda da ekipa masovno povlači lovu iz fondova…
a tako je to…vani je isto bila kriza…pa se ne dešavaju takve stvari…jer ulagači imaju drugačiji rezon od naših ulagača…
a onda još svi ti silni IPO-i…svačega se nakotilo…i eto,panika učinila svoje…

Valjda zato što je jučerašnja prosječna cijena dosta veća nego završna. Prikaz ide od prosječne, a CROBEX od završne.

zahvaljujem, to mi se čini jedino logično objašnjenje

očito da su naši fondovi dobro zaglibili… i eto…sad se cijeli svijez zeleni…a mi ćemo opet u rikverc…izgleda da ekipa masovno povlači lovu iz fondova… a tako je to…vani je isto bila kriza…pa se ne dešavaju takve stvari…jer ulagači imaju drugačiji rezon od naših ulagača… a onda još svi ti silni IPO-i…svačega se nakotilo…i eto,panika učinila svoje…

vani nisu imali staru deviznu štednju, štedno kreditne zadruge….

U svakom slučaju OIF-ovi bi mogli dobiti injekciju svježeg kapitala od mirovinskih.

marcipan: ” očito da su naši fondovi dobro zaglibili… i eto…sad se cijeli svijez zeleni…a mi ćemo opet u rikverc…izgleda da ekipa masovno povlači lovu iz fondova… a tako je to…vani je isto bila kriza…pa se ne dešavaju takve stvari…jer ulagači imaju drugačiji rezon od naših ulagača… a onda još svi ti silni IPO-i…svačega se nakotilo…i eto,panika učinila svoje… ” vani nisu imali staru deviznu štednju, štedno kreditne zadruge….

niti toliko dionicara koji su zamijenili kladionicu burzom

[bye][bye][bye][bye][bye][bye]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

New Report

Close