ipak mi se čini da lova od Plive neće direktno ući u dionice… već će najprije negdje malo pričekati 8u kojem fondu, novčanom ili sličnom)… a onda malo po malo ulaziti, “da se ne primjeti odjednom” i cijena ne skoči, ovaj rast ipak je, čini mi se više uzrokovan očekivanjima onih koji očekuju “da lova od plive krene”…
dakle golega Quark, mislite li kao i ja, da će krajem ovog tjedan i početkom idućeg zapravo konačno krenuti ozbiljan rast?
” Bacio sam malo pogled na RSI i MACD. Iako mi se to ne sviđa jer sam 100% u dionicama, iskreno, RSI je jakooo dugi bio visoko. U ovoj korekciji je malo pao ali to nije dovoljno da se možemo opustiti na malo duže vrijeme. Na MACD-u smo skoro imali buy ovih dana. Opet, čini mi se malo pre brzo. Moj zaključak, mislim da ćemo ipak rasti par tjedana usprkos TA ali uz puno više opreza. Iskreno sam se nadao malo jačoj prije nego je prodana Pliva što bi stvorilo bolje temelje za ovaj rast.
Mislim da trenutno stanje mog portfelja govori sve. [smiley2]
jel vam radi mostich?
meni ne 🙁
Vidio sada 😉
Sjajno…bas me zanima jel samo mostich ne radi ili su porobili i sve na zse[smiley1]
Ne radi ni ZSE….heheheheh…. tapkanje u mraku nam ne gine…..pogodite do kad?
Do…crobex – 1,12%[smiley2]
Tržišna vrijednost RH vrijednosnica 70 % iznad nominale
Vaš link
Do…crobex – 1,12%[smiley2]
…da nije to preoptimistično?