Ingra prva prodaja na 45 498……..2 kom, to je neko zaboravio maknut nalog sigurno ! Nema više po 42 000, prošla baba s kolačima, pa to je bio ko jack pot na lutriji
Dobro da sam jučer uskočio. Ipak su bili jako jeftini kolači.[thumbsup]
Nestali veliki nalozi na prodaji, u večine dionica koje su se štopale.
Duser: ” smanjite euforiju jer tko god se iskrcavao neće danas stati, lijepo zauzmite pozicije na jučerašnjoj završnoj ili najnižoj cijeni i čekajte… ” iskrcavali su se paničari, koji danas se mijenjaju i kupuju po većim cijenama nego što su prodali, nažalost.
Ako tako mislite…Nemam razloga za nikakvo drukanje i volio bih rast kao i svi ostali, ali ipak savjetujem oprez jer previše je fondova na asku s puno komada, a s drugom polovicom tih puno komada su se dosad istresali po bidu. Imaju razloge za to i ne znam zašto bi danas bilo drukčije! Budite oprezni!
Super, punih 4 komada!
plus 14 kom na 2 949 !
Evo baš ga maknuli, taktiziranje na djelu !
Ali se slažu nalozi iznad 2 800 na kupnji !
E sta je ovo lipo za vidit !!!!!! Koje ZELENILO[lol] [lol] [lol] [lol] http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Osjećam pozitivnu energiju , bioprognoza je odlična, Azija raste 2 dana za redom, Europa u prosjeku preko 4 % u plusu, hoče li danas konačno fondovi ozbiljnije krenuti u shoping?[smiley]
ja sam jucer kupovao misleći da je kraj rasprodaje, sinoc sam gledao CNBC i ameri su stvarno odradili odlično, iz debelog minusa u plus. ali brine me što futures izgleda opet loše…..izgleda da cemo opet u minus popodne