Zna li netko pravila o moderiranju na ovom Forumu?
Naime, volio bih znati kada u zbilji prestaje moderatorov nadzor?
Postoji li neko pravilo, ili je to sve individualno, ili pak slobodna procjena moderatora?
Vjeko mi ništa nije odgovorio na slično pitanje postavljeno u jednom drugom podforumu.[smiley]
plavi: ” Mada moram reći da mislim da je naša burza pretjerala sa oim padom najvećim djelom zbog USA, no dobro, ne možemo niti mi ostati postrani, ali šta je previše je previše.. ” da “over-reacting” je bila jedna od češće korištenih riječi koje su se mogle čuti ili pročitati ovih dana u vezi burzovnih događaja .. ali burza i ljudi uvjek imaju takvu pretjeranu reakciju i prema gore i prema dolje .. jel se nešto realno promijenilo u poslovanju da je Ingra sa 52-54-(60) pala čak do 41,5 ?? ( -35% ).. hm rekao bi da nije …
ali zato je kod Ht-a. postajemo sve više vlasnici dtk
znate da kod amera mora biti sve dramaticno,pa ona 2 napada na 12000 i svi ono gledaju 3. napad,hvata se veci zalet i…..bummm veliko veselje na wall s. svi skacu,molitve uspjele,spaseni su e tak vam je u US[lol]
gledam si bas brodare na NY… neko ludilo se tamo dogadja
http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI&d=v1
pitanje je koliko ce to trajati…
Index Value: 12,167.75 Trade Time: 3:31PM ET Change: 196.56 (1.64%) DOW JONES
izrazito velika Volatilnost .. bez obzira na oporavak .. ova velika volatilnost ne ide u prilog stabilnosti tj. izvjesnosti ..
gotova recesija! [lol]
jeftina lova, jeftine dionice u americi…
kamatne stope rastu, a to utječe na obveznice kako i what if then else? [smiley]
ko sad nije ulazio taj za taj biznis očito nije!
no da je trebalo muda, trebalo je! [thumbsup]
p.s. a možda stvarno ode sve u mp3 [rolleyes]
ANRICOM:
”
Index Value: 12,167.75 Trade Time: 3:31PM ET Change: 196.56 (1.64%) DOW JONES
”
izrazito velika Volatilnost .. bez obzira na oporavak .. ova velika volatilnost ne ide u prilog stabilnosti tj. izvjesnosti ..
do sutra kad se ohlade glave ko kod nas,sad im je kasno jer imaju jos 24 min. trgovanja[lol]
ANRICOM: ” Index Value: 12,167.75 Trade Time: 3:31PM ET Change: 196.56 (1.64%) DOW JONES ” izrazito velika Volatilnost .. bez obzira na oporavak .. ova velika volatilnost ne ide u prilog stabilnosti tj. izvjesnosti ..
daj pusti nas da uživamo