Po investoru LKPC -44,60%
ala ko je sve na burzi – ne mislim na one koji baš moraju iz nekog razloga prodavati.
pa i neka ode sve još 10 % i treba to takvima da dobro plate glupu rasprodaju i treniranje našeg strpljenja i živaca!
nisam prodao niti mialim da ode još ne znam koliko dolje a prodavateljima želim što skuplju školu!!! [angry]
ala ko je sve na burzi – ne mislim na one koji baš moraju iz nekog razloga prodavati.
pa i neka ode sve još 10 % i treba to takvima da dobro plate glupu rasprodaju i treniranje našeg strpljenja i živaca!
nisam prodao niti mialim da ode još ne znam koliko dolje a prodavateljima želim što skuplju školu!!! [angry]
hm , pa zasto takvo razmislajti , ako ce pasti pasti ce .
kada bi znao sta ce pasti 10 % odmah bi prodao i kupio jeftinije
zvone,
ne uzbuđuj se. ne prodaju samo mali nego i veliki. Velikima je voda došla do grla jer nisu likvidni, a na prodaju sus tavili velike naloge ne bi li se riješili balasta, a istovremeno kupovali jeftinije.
Svako sranje prođe, pa će i ovo. i sam primam udarce i portfelj mi gubi, ali sada bi najgore bilo prodat, pa opet ulaziti.
ala ko je sve na burzi – ne mislim na one koji baš moraju iz nekog razloga prodavati. pa i neka ode sve još 10 % i treba to takvima da dobro plate glupu rasprodaju i treniranje našeg strpljenja i živaca! nisam prodao niti mialim da ode još ne znam koliko dolje a prodavateljima želim što skuplju školu!!! [angry]
Ma gledam ovo i smijem se. Na mlnr-r-a jazovka bila i panično kreće prodaja po bidu, a cijena samo pada i pada. I sada vidi vraga 500 kom na kupnji se pojavi niotkuda [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Jao, da mi je samo znati tko ovo prodaje. Očito je voda do grla ekipi.
zvone101:
”
”
hm , pa zasto takvo razmislajti , ako ce pasti pasti ce .
kada bi znao sta ce pasti 10 % odmah bi prodao i kupio jeftinije
pa stvar je u tome da nitko ne zna kada će gore (kao ni do kada će dolje) i sada je bolje ne prodavati ako se ne može kupovati po ovako povoljnim cijenama.
Netko na INI sve kupi.
U Americi banke porasle po 3% zbog smanjenja kamata bez obzira što imaju 10 mlrd dolara gubitke. A kod nas padaju.[lol]