Baš imam CASHA 100%, mogao bih sada u SHOPPING…..ima netko prijedlog???[thumbsup]
Danas prodaju fondovi…za džabe…..
postenog covjeka na ovom forumu nema od danas[lol]
to je zato sto sam napisao da je kod TEHN jazovka, pa me vise ne racunas[lol]
fazan: ” vipy: ” fazan: ” a nu đure i industrice … stoje ponosito i prkose buri i oluji … ” daj fazan posalji jos onaj post da mu banda okupatorska slobodno pusa u prsa, stavit cu si to u potpis” “Ubite me, ali ja ne idem ispod 210,00″ Đuro Đaković pred streljačkim vodom. ” ne nije to… ajde ako nadjes, reci cu ti u koje dionice treba sad uloziti[lol]
Cerekalo, jesi i ti počeo slaviti kinesku novu godinu. Sjećaš se ELKP na 3.000? Sjeti se Barbara. Ima i jedan vojnički vic sa sjeti se.
Alamo: ” Fazane, prijatelju, gledaj Djuru heroja kako se drži [cool]” stoji prkosito i viče … pucajte mi u prsa bando okupatorska … ja ne idem ispod 210,00
E zadnjih sat vremena se Evropa oporavlja. Još uvijek su u minusu, ali cca 1% manje nego prije sat vremena.
Znači opet tek dogodine?!
[wink][thumbsup]
Luka ploče-30%. Katastrofa.
vidim ne poznaš situaciju oko lkpc-a….ti kažeš katastrofa, ja kažem super
autor je vlasnik dionica lkpc-a
Luka ploče-30%. Katastrofa.
Mozda je bio zadnji dan za dokap, pa je to normalno
miami: ” Croblack, daj mi pojasni probleme oko margin call, što to banka proda dionice po cijeni kako je trenutna, bez obzira na gubitak??? i drugo, kako se sada događa – bull trap….kako ti to objašnjavaš…gdje je osovina problema, i zašto se cijena vraća natrag , bez obzira na velik promet … ” U principu da, istrese se banka po bidu sa založenim dionicama klijenta bez previše razmišljanja. Ali, bar što se POBE tiče, može se s njima dogovoriti i bolja je solucija da se dodatne dionice stave u zalog nego dozvoliti da banka tako proda založene dionice zbog margin calla. A bull trap, nažalost samo ime govori o čemu se radi, ovo jutros je bio klasičan primjer.
Ili se uplati malo keša.
LKPC pada jer je prosao rok za dokapitalizaciju po 400 kn. Ako se ne varam.
asdfgh123: ” Luka ploče-30%. Katastrofa. ” vidim ne poznaš situaciju oko lkpc-a….ti kažeš katastrofa, ja kažem super autor je vlasnik dionica lkpc-a
ne poznam i ne zanima me. znam samo da je navodno jučer bio zadnji dan da se imaju dionice u slučaju dokapitalizacije. pretpostavljam da je to uzrok ovog pada. u svakom slučaju ne bi mi bilo ugodno gledati ovaj pad da imam LKPC.