roger:
”
Sto ti je to paradajz, kod mene su rajcice?
”
Mi u Zemunu pričamo tako.[thumbsup]
je li to 1942 godina[cool]
Ja čekam mirovince oko 14:30 kad pojedu ručak prije nego što otiđu na kavu…[pray]
Ja čekam trenutno u redu u Konzumu i razgovaram s prodavačicom o preuzimanju Migrosa. Ona kaže da ne zna puno o tome, ali bi htjela veću plaću iako je zadovoljna jako kod Todorića. Usput me pita tko sam veli nikad se ne zna.
Europa je pala za oko 1% u par minuta……čudne stvari se događaju.
Vaš link
Što sad, opet idemo nazad.[bye]
Ja čekam mirovince oko 14:30 kad pojedu ručak prije nego što otiđu na kavu…[pray]
Mogli bi jedan dan i prije ručka kupovati.
Prodavači na likvidinima ne daju mira,spuštaju se kao padobranci,ne sviđa mi se ovo…
valentine: ” Što sad, opet idemo nazad.[bye] ” Prodavači na likvidinima ne daju mira,spuštaju se kao padobranci,ne sviđa mi se ovo…
predah, sačekajmo ozbiljnog kupca, ne vole oni kupovati u euforiji.
Ispucala se prva municija. sad je faza nadmudrivanja i kapitaliziranja dobiti od jučer. Samo ne ide nam u prilog evropski indeksi.
Ubitačne su ove dnevne oscilacije, bolje je igrati nogomet, nije stresno a i zdravo je. Težak posao nas investitora.[undecid]
valentine: ” Što sad, opet idemo nazad.[bye] ” Ispucala se prva municija. sad je faza nadmudrivanja i kapitaliziranja dobiti od jučer. Samo ne ide nam u prilog evropski indeksi.
Kolega, jeste li vi upućeni???
Sve je u crvenom u europi.
Vaš link
Ubitačne su ove dnevne oscilacije, bolje je igrati nogomet, nije stresno a i zdravo je. Težak posao nas investitora.[undecid]
Netko zarađuje na tome.
Nevjerojatno, tukli se za Tisak na 1370-1400, sada više nitko neće ni kupnju postaviti, barem na tu razinu.
Kupnja – TISK-R-A
20 1.365,00
4 1.361,01
10 1.361,00
35 1.360,00
15 1.355,05
Prodaja – TISK-R-A
9 1.379,00
14 1.399,00
50 1.400,00
10 1.415,00
30 1.416,99