Cnn, JP Morgan, Goldman, prije par minuta, svi drukaju prema dolje. Sad više uopće nije pitanje da li je US u recesiji, pitanje je samo tko će biti manje pogođen.
Zbog rusa je janaf otisa u +blokadu[proud]http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=59ce3b26-5f00-4e8f-83af-c4aa9bfbac3d
“The catalysts for a renewed bull market are not in place,” Credit Suisse said in a global equity strategy note
Bit ce suza nakon ovojutrosnjeg bull runa
Tuče prodaja ,manji fondovi izbacuju pakete pod pritiskom ulagača….do kraja dana opet smo u manjem minusu…
europa okrece u crveno, zasto zna neko?[bye]
možda zato jer smanjenje kamata u SAD-u više nije dovoljno da se zasutavi ovaj negativni trend koji je zahvatio globalno tržište…
videjt ćemo kako će biti u Americi…mislim da se to danas čeka…pa će današnji dan proći u oprezu…
tržište je jučer i danas pozitivno reagiralo na objavu smanjenja kamata…al treba još vidjeti što će Ameri reć…čini mi se da su jučer ostali nedorečeni…
za sad u rikverc kako stvari stoje..
Sto ti je to paradajz, kod mene su rajcice?
nisam siguran, pomidore uvazamo iz kine
uh,strasno sto nam rade,navukli ekipu nazad i sada sljedi masovno iskrcavanje, izgleda da kriza u USA ide sljedecih nekoliko mjeseci( mislim burzovna)
Sto ti je to paradajz, kod mene su rajcice?
Mi u Zemunu pričamo tako.[thumbsup]