Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

preko 6%

I love the Smell of Profits in the Morning

Blago nama što imamo tako razvijeno tržište kapitala koje je padalo zato jer su padala ostala svjetska tržišta, sada ćemo jamačno i rasti zbog ovako žestokog rasta Australaca [rolleyes]

Nisu bitni klokani, bitno je po meni da se raspoloženje popravi.

Zato sam ironičan, realni utjecaj stranih tržišta kapitala na naše je minimalno i biti će takvo bar još par godina. Ali PA i naši fond menadžeri ( i par forumaša [wink] ) stvaraju takvu situaciju da zaista moramo pratiti i australsko tržište da vidimo gdje ćemo mi sutra. Da nije tragično bilo bi smiješno.

Zna li netko netko ono o trgovanju za vrijeme punog mjeseca i mlađaka ili tako nekako. Kada se kupuje, a kada prodaje?

Pa, u većini slučajeva, kupuješ kada imaš love na računu…

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

gdje ćemo mi sutra.

Mislio si danas.

Da, naravno [wink]
Ništa, čekamo još Japance i Kineze za daljnje analize [rolleyes]

Kaj se tiće Hrge, ona se u ovo razme ko ” Marica u krivi k..rac”,
da ju treba navući ko što su fondovi navukli “male dioničare”, treba

Gazilo nas je sve, Fondovi ovi i oni pa onda Mirovinski fondovi , a onda veliki igrači, stvarno ko što se ono veli
” na vojnika i komarac k…rac digne”

Ti čekaj, ja odoh spavati … pa mi ujutro javi kako je bilo tijekom noći …

Australci prek +6 [thumbsup]

fin_čovjek: ” Ajmo sad svi jednu prizužbu Hanfi. Ovo je sve jedna velika manipulacija. Prvo su kupovali skupo a sad prodaju jeftino. Namjera je očita: manipulacija cijenom bna burzi. Molim da se ponište sve transakcije zadnja 2 dana. I cral-r-a je opet rastao što samo potvrđuje moju tezu…[cool] ” Jesi ti normalan? Kakva manipulacija dionicama o cemu ti. Daj ne trkeljaj. Neka Hanfa intervenira i u Europi, a mogloi bi i Bernankea staviti na popis muljatora

kolega ovo je trebalo shvatiti kao ironiju ali vidim da ste previše u minusu za takvo što[bye]

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

Bit će još dva tri dana kupovine-uživajmo.[thumbsup]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

New Report

Close