[color=black]’Racionalni investitor kupuje kad je jeftino'[/color]
Samo u Zagrebu, svaki osmi građanin postao je vlasnik dionica. Posljednje vijesti s burze mnogima lede krv u žilama, jer su gotovo sve dionice završile u blokadi ili u crvenom. O tome ima li razloga za paniku u emisiji ’10 do 8′ govorili su Željko Kardum, glasnogovornik Zagrebačke burze i Tomislav Petrov, analitičar portala Business.hr.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/racionalni-investitor-kupuje-kad-je-jeftino.html
Bome je Hrga opet ispala neprofesionalna, u kameru je izjavila ” ne prodajte pričekajte “..
Navlači na kupnju[cool]
Nemoj da te navuče, navuci ti nju na nešto… neku dionicu.
Ima ona dobre pare na Novoj, trebala bi početi razmišljati o investiranju.
I nek dođe na Forum, da imamo drukera na malo višoj instanci. Uvijek je dobro imat novinare u rukavu.
plavi: ” Bome je Hrga opet ispala neprofesionalna, u kameru je izjavila ” ne prodajte pričekajte “.. Navlači na kupnju[cool] ” Nemoj da te navuče, navuci ti nju na nešto… neku dionicu. Ima ona dobre pare na Novoj, trebala bi početi razmišljati o investiranju. I nek dođe na Forum, da imamo drukera na malo višoj instanci. Uvijek je dobro imat novinare u rukavu.
Svatko ima pravo na svoje mišljenje.
Hrga je bila dobra, ali ne za ove stvari sa dijonicama [wink]
Mislim da je ovo puno bolji savjet [thumbsup]
plavi: ” Bome je Hrga opet ispala neprofesionalna, u kameru je izjavila ” ne prodajte pričekajte “.. Navlači na kupnju[cool] ” Nemoj da te navuče, navuci ti nju na nešto… neku dionicu. Ima ona dobre pare na Novoj, trebala bi početi razmišljati o investiranju. I nek dođe na Forum, da imamo drukera na malo višoj instanci. Uvijek je dobro imat novinare u rukavu.
Ma hoču naravno. Čim mi se pruži prilika..
[wink]
http://news.yahoo.com/s/ap/20080122/ap_on_go_pr_wh/economy_stimulus
mislim da ce se ubrzo sve dici, veljaca bi trebala biti dobra…
Jako malo gostiju na forumu. 4662 gosta. Tko zna zašto?
Bome je Hrga opet ispala neprofesionalna, u kameru je izjavila ” ne prodajte pričekajte “.. Navlači na kupnju[cool]
Jel’ na kraju priloga rekla koje dijonice posjeduje? (zakonska obveza)
Eh da nam je Šprajcov portfelj sazanati.
plavi: ” Bome je Hrga opet ispala neprofesionalna, u kameru je izjavila ” ne prodajte pričekajte “.. Navlači na kupnju[cool]” Jel’ na kraju priloga rekla koje dijonice posjeduje? (zakonska obveza) Eh da nam je Šprajcov portfelj sazanati.
E vidiš stvarno, nije..
da mi je peni za svaki put kad sam ovo cuo…
Dax 9,00 – 17,30 Premarket 8,00 – 9,00 Aftermarket 17,30 – 20,00 Late dax 20,00 – 23,00
Dakle ninna, 800 i kusur postova, a ja te prvi put vidim.
Ono što me bunilo danas je da sam na yahoo gledao kako se index dax mijenja, a bilo je gotovo 18.00. E sad, da li je to zbog prices delayed ili je to aftermarket nisam uspio dokučiti.