Ko nam je kriv kad mi ranije zatvaramo burzu, na EU burzama euforija
Jel me netko spominjao?[thumbsup]
Proće i ova kriza.
zvone101
pricaj ti kaj oces ali takvi su i spustili burzu i danas prodavali Janaf na 4k
Trio Rio bili na Novoj TV, Kardum, Petrov i Hrga. Kažu da su velike ribe kupovale a mali golubovi bili na streljani.
poruka ljudima na kraju: Ne prodajte dionice! Slično su rekli i vijestima na RTL-u.
P.S. Hrga nema pojma o dionicama, bila je smiješna i čitala s papirića.[lol]
evo malo melema za oci.Ne kazu bezveze da zelena boja smiriva oci.http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe%5Bproud%5D
bas razglabam s neforumasima na poslu i vele firma nam pala a ja ne se brigati pa bacim racunicu
2 400 000 000 /365 =6 575 3424 kuna samo danas neto zaradili, tolko celo belje nebu napravilo do kraja godine[proud]
Ajmo sad svi jednu prizužbu Hanfi. Ovo je sve jedna velika manipulacija. Prvo su kupovali skupo a sad prodaju jeftino. Namjera je očita: manipulacija cijenom bna burzi. Molim da se ponište sve transakcije zadnja 2 dana. I cral-r-a je opet rastao što samo potvrđuje moju tezu…[cool]
[color=blue]Kardum:Panike na burzi nema i ne treba je biti jer je likvidnost dobra[/color]
[color=black]Zagrebačka burza nije nikakav izuzetak u odnosu na svjetsko tržište kapitala, dapače ‘drži se’ i bolje od većine europskih burzi, a panike nema i ne treba biti, jer je likvidnost tržišta trenutno vrlo visoka i u svakom trenutku svatko tko želi može i kupiti i prodati svoje dionice, rekao je u razgovoru za Hinu glasnogovornik Zagrebačke burze Željko Kardum[/color]
Ajmo sad svi jednu prizužbu Hanfi. Ovo je sve jedna velika manipulacija. Prvo su kupovali skupo a sad prodaju jeftino. Namjera je očita: manipulacija cijenom bna burzi. Molim da se ponište sve transakcije zadnja 2 dana. I cral-r-a je opet rastao što samo potvrđuje moju tezu…[cool]
Jesi ti normalan?
Kakva manipulacija dionicama o cemu ti.
Daj ne trkeljaj.
Neka Hanfa intervenira i u Europi, a mogloi bi i Bernankea staviti na popis muljatora
Fondovi su jučer i danas dosta nakupovali po niskim cijenama od uspaničenih malih dioničara i sada će njihovi fond menadžeri ispasti jako pametni.?????
Trio Rio bili na Novoj TV, Kardum, Petrov i Hrga. Kažu da su velike ribe kupovale a mali golubovi bili na streljani. poruka ljudima na kraju: Ne prodajte dionice! Slično su rekli i vijestima na RTL-u. P.S. Hrga nema pojma o dionicama, bila je smiješna i čitala s papirića.[lol]
Bome je Hrga opet ispala neprofesionalna, u kameru je izjavila ” ne prodajte pričekajte “..
Navlači na kupnju[cool]
tenkista: ” Trio Rio bili na Novoj TV, Kardum, Petrov i Hrga. Kažu da su velike ribe kupovale a mali golubovi bili na streljani. poruka ljudima na kraju: Ne prodajte dionice! Slično su rekli i vijestima na RTL-u. P.S. Hrga nema pojma o dionicama, bila je smiješna i čitala s papirića.[lol] ” Bome je Hrga opet ispala neprofesionalna, u kameru je izjavila ” ne prodajte pričekajte “.. Navlači na kupnju[cool]
A pošto teško odolim da ju ne gledam ( žao mi što ne vodi Dnevnik više btw. ), moguće da i sutra neću odoljeti ovakvom očitom navlačenju, pa u 10:00 krenuti u shoping sa ostatkom cash-a.
[smiley]