Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kojom mukom su rasle dionice, a ruše se kao kula od karata !!!!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

danas će po svemu sudeći europa biti u plusu !”

dan je pametniji od noći

joj, necemo prostaciti.
PA mi smo dugorocni investitori.
Nema casha za dokup, nema, nema veze.
DAjte malo gledajte i uciti ljudi…
MOzemo nauciti bas danas koliko je glupo krdo.
Recesija u americi najvise utjece na Belje iz Darde.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

budd: ” Dan kad je nestalo kupnje. Jebem mater svim fond menadžerima, gdje god bili ” Nemojte tako kolega, iako pomažu ovoj pretjeranoj i vrlo isforsiranoj korekciji kod nas. Cijela Europa na -1%, mi na skoro 6%. Moš misliti. Sada kada se ispucaju ovi paničari, stabilizirat ćemo se.

iskreno se nadam tome.
[pray]

blago onima sa cashom… dečki a da imate lovu gdje bi se postavili?
[thumbsup]

i to je to...

Zanimljivo je da se iskrcavaju mali igrači. Jedino ne znam zašto fond menadžeri još nisu krenuli u napad. Ukoliko će čekati do podne nema nam više pomoći kad 100000 hrvata krene povlačiti lovu iz fondova

Hell is Empty and all the Devils are Here

ne vidim baš da igdje itko trguje.

Ovo je eldorado za ljude s kešom. Danas se postaje milijunaš.

Ali i obratno[bye]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

koliko je crobex?

Mea parvitas.

blago onima sa cashom… dečki a da imate lovu gdje bi se postavili? [thumbsup]

bilo gdje[smiley][tongue]

kako stoji crobex[undecid][angry] [undecid]

Moderatora treba zabranit!!!

ja sam sretan da nema casha…ionako unatoč niskim cijenama, ne znam što bi kupovao…jer ne znamo gdje je dno ovome…prije neki dan već je sve bilo na diskontu…a eto danas još većeg diskonta…tko kaže da sutra neće bit totalna rasprodaja,jer kako je krenulo sve je moguće…[bye]

New Report

Close