Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo i Europu smo povukli za sobom [lol]

14.04.2008.

thnk

k 2
p 826

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

u europi nigdj niko ispod 1,5%, kako smo mi naivan narod

Ovo je eldorado za ljude s kešom. Danas se postaje milijunaš.

e moj Budd Buffett je rekao da se ovakav trenutak isplati čekati 2.godine.poduplaš sve u 2 mjeseca.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Dan kad je nestalo kupnje. Jebem mater svim fond menadžerima, gdje god bili

Na skijanju???

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Na našu veliku žalost oni ne upravljaju svojim novcima.

[thumbsup]

14.04.2008.

Koje bagatelne cijene, a nema keša. Joj joj.

Upravo neki šaljivđija stavio nalog na kupnju THNK 10 kom na 5000 kn…….ili možda misli ozbiljno !!???

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

4350, -5,71 Gotovo je, stampedo………..

Samo se treba skloniti u stranu dok stampedo prođe [cool]

Nemojte tako kolega, iako pomažu ovoj pretjeranoj i vrlo isforsiranoj korekciji kod nas.
Cijela Europa na -1%, mi na skoro 6%. Moš misliti. Sada kada se ispucaju ovi paničari, stabilizirat ćemo se.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Upravo neki šaljivđija stavio nalog na kupnju THNK 10 kom na 5000 kn…….ili možda misli ozbiljno !!???

Sigurno je da misli ozbiljno. Samo neke stvari su bezobrazne. baš me zanima da li će mu netko prodati.

New Report

Close