Tokyo Stock Exchange is open five days a week from Monday to Friday.
Ovi izgleda rade 24 sata. Ne bih se čudio kakvi su to luđaci.[shocked]
Evo jedan brancin za sakaia:
TSE offers two trading sessions each weekday from 09:00~11:00 and 12:30~15:00, the morning and afternoon sessions respectively.
Dakle u 01.00 po naški.
vidis da mozes kad hoces (mudra sjedina sakai klima glavom)… a valjda si dobro izracunao, nemam pojma[lol]
Evo ga vrijeme za Tokyo… http://www.timeanddate.com/worldclock/city.html?n=248
bravo hrvati, danas ste lipo prodavali, nadam se da vam ta korica kruha nece dugo potrajati
danas na bloombergu:
The slump has made stocks cheap by historical standards. Europe’s Stoxx 600 is valued at 10.8 times its companies’ profits, the lowest since at least 2002, according to data compiled by Bloomberg. The 1,953-member MSCI World has a price- earnings ratio of 14.1, the cheapest since at least 1998.
vidis da mozes kad hoces (mudra sjedina sakai klima glavom)… a valjda si dobro izracunao, nemam pojma[lol]
ajd probaj za Šangaj …
po privitku trebali bi biti na +7 ako nemaju neko ludo Hugo Chavez vrijeme (+x.30)
aj ti odi lijepo spati kao i ja:D. nemoj me da ces cekati njihovo otvaranje i da ti treba taj podatak, kad ga mos pratit na finance yahoo 😀
pa treba znati kada ga mogu pratit na finance yahoo … ne mislim sigurno piljiti u one njihove čvrče …
dakle ništa od ribe za tebe danas … ajde ajd bit će bolje drugi put …
fazan: ” fazan: ” Kad se trebam probutit da pratim otvaranje Tokya i Šangaja. Majko Isusova, da mi je netko rekao da ću gledati ove burze sa zebnjom ne bi mu vjerovao. [rolleyes] ” os da te opet naucim lovit ribu ili zelis samo streberski podatak? ” blago tebi ti barem možeš zaspat [undecid]
Sada je u Tokiju 22. Jan.2008. 3.34
Beijing 2.34