Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

molim komentar na ovu Stojićevu prognozu………..

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=06da122d-bc61-46ed-959d-056b36001725

Kad se trebam probutit da pratim otvaranje Tokya i Šangaja. Majko Isusova, da mi je netko rekao da ću gledati ove burze sa zebnjom ne bi mu vjerovao. [rolleyes]

I love the Smell of Profits in the Morning

Forumaši!
Nekako sam predosjetio ovu rasprodaju i u cashu sam. Zamima me što na ovakvim rasprodajama kupiti. Može i na privat. Hvala

Kad se trebam probutit da pratim otvaranje Tokya i Šangaja. Majko Isusova, da mi je netko rekao da ću gledati ove burze sa zebnjom ne bi mu vjerovao. [rolleyes]

os da te opet naucim lovit ribu ili zelis samo streberski podatak?

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

fazan: ” Kad se trebam probutit da pratim otvaranje Tokya i Šangaja. Majko Isusova, da mi je netko rekao da ću gledati ove burze sa zebnjom ne bi mu vjerovao. [rolleyes] ” os da te opet naucim lovit ribu ili zelis samo streberski podatak?

blago tebi ti barem možeš zaspat [undecid]

Cookie Monster

Nema nama nikuda odavde još neko vrijeme.
Uz sve globalne recesijske brige mi još imamo i regionalni problem – Kosovo i radikalno opredjeljenu Srbiju.
Nema sumnje da će strani ulagači dizati sidro.
Ne vjerujem da će idućih dana biti puno bolje jer ovakvi problemi ne nestaju preko noći.
Volio bih da se pokaže da sam u krivu [undecid]

Bravo kolega Plavi! Tako piše u svim knjigama, da ste izgubili tek dok prodate. Kao i što niste ni zaradili dok ne prodate. Ali malo tko sa foruma je pročitao barem jednu knjigu o dionicama. Zato i tako puše. S pola dionica sam u minusu 50% ali se nadam da ću za godinu dana biti u plusu 100 %. Trenutna cijena me ne zanima.

svaka čast na optimizmu! , jel piješ kakve čajeve ili si rođen sa tim ? …. šalim se … ja također mislim tako ali nije ugodno biti u ovoj situaciji

Cookie Monster

fazan: ” Kad se trebam probutit da pratim otvaranje Tokya i Šangaja. Majko Isusova, da mi je netko rekao da ću gledati ove burze sa zebnjom ne bi mu vjerovao. [rolleyes] ” os da te opet naucim lovit ribu ili zelis samo streberski podatak?

bacio danas na parangal … pa uspio skužiti koliko je sati u Tokyu i Šangaju … iskreno nije mi se dalo tražiti kakvo im je radno vrijeme … a i sve skupa sam okrenuo na zezanciju …

eto, ja probao uloviti ribu, i ulovio je, ali mi pobjegla … pa, limaru, ako ti nije teško, baci radno vrijeme, normalno preračunato u HRK
[kiss]

tenkista: ” Bravo kolega Plavi! Tako piše u svim knjigama, da ste izgubili tek dok prodate. Kao i što niste ni zaradili dok ne prodate. Ali malo tko sa foruma je pročitao barem jednu knjigu o dionicama. Zato i tako puše. S pola dionica sam u minusu 50% ali se nadam da ću za godinu dana biti u plusu 100 %. Trenutna cijena me ne zanima. ” svaka čast na optimizmu! , jel piješ kakve čajeve ili si rođen sa tim ? …. šalim se … ja također mislim tako ali nije ugodno biti u ovoj situaciji

ako malo bolje razmislite, kolega tenkist će za godinu dana biti na 0

100 – 50% = 50
50 + 100% = 100

pa zar ne vidiš kako oni imaju izravan utjecaj na hrv. ekonomiju? pa kak to ne vidiš[rolleyes]..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

… pa uspio skužiti koliko je sati u Tokyu i Šangaju … iskreno nije mi se dalo tražiti kakvo im je radno vrijeme … a i sve skupa sam okrenuo na zezanciju … eto, ja probao uloviti ribu, i ulovio je, ali mi pobjegla … pa, limaru, ako ti nije teško, baci radno vrijeme, normalno preračunato u HRK [kiss]

tesko mi je, u ovim trenutcima mi je sve tesko…. sam ti pljuj moj dvostruki lim kod bulkera, ne znas koliko je to fancy[lol]

Ma evo ti nova udica:

Ah, Saladine, mili Kurdu, pa kako ne bih mogao zaspati mirno i spokojno. Il cemo se izvuci iz ovoga ili necemo… [thumbsup]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Ne znam zašto svi dižu toliku frku. OK, nećete zaraditi 30% na početku godine kako ste planirali, ali svaka kriza prođe i još se nije dogodilo da je neko “spušio” na kvalitetnim dionicama osim ako je išao prodavati u panici ispod cijene. Ova kriza će se navodno razvući idućih 3-6 mjeseci. Nadam se da niko ne ulaže lovu koja mu treba za život. Na burzi se igra viškovima [cool]

Glas [b]PROTIV[/b] oporezivanja kapitalne dobiti

New Report

Close