Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
@blueman
kolega mi trkeljali i pogodili. [sad] ht- 320
Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)
rekoh HT na 300 ne na 320
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
SLK: ” Nisi ga baš morao javno prokazati, makar nas dosta zna. Bio je OK forumaš.” Jel’ mrzljak u bazi? .. /quote]
isprika za ovo.. mislio sam da je dosta vremena prošlo .. isprika ..
nisam u bazi , ali volio bi biti .. imam i nešto za ponuditi za bazu .. nešto što bi moglo biti dobro i svima korisno :)) ..
SLK:
”
Nisi ga baš morao javno prokazati, makar nas dosta zna. Bio je OK forumaš.”
Jel’ mrzljak u bazi?
Ne sjećam se, doma mi je. Pogledat ću.
No respect
danas se u americi ne trguju zbog praznika jel tako?
Tako je. [huh]
You either do it right or you get eliminated!
SLK,
Nisi ga baš morao javno prokazati, makar nas dosta zna. Bio je OK forumaš.
To je Matrix davno objavio
Ako me nema ,znaci da nisam tu.
SLK: ” Nisi ga baš morao javno prokazati, makar nas dosta zna. Bio je OK forumaš. ” To je Matrix davno objavio,nek je koga boli kur..
stavit ćemo mi i matrixa u bazu …
I love the Smell of Profits in the Morning
willibald: ” danas se u americi ne trguju zbog praznika jel tako? ” Tako je. [huh]
Sreća za njih nego kad će već tih 16 sati da prebrojimo gubitke i zbijemo redove.
aj pogodite jel se bavim poslom za koji mi treba kalendar sa neradnim danima u svijetu i jesam li ga gledao
danas?! ali, pad mi je udario u glavu pa sam pomislio da će nas ameri spasiti(jadan onaj kojeg oni spašavaju), duboka isprika
rekao sam uskoro-to je za 23,5 sata-ako to nije uskoro ne znam šta je[cool]
A ta brana na HT od 1000 komadana 320 i nije bila neka, eto nas na 319 auuuu al se nisko vidi kupnja.