Dali u te sigurne ubrajaš i PTKM sa 2:5 mil prometa i 5,40 % rasta
cijene???
POZDRAV !!!
Da prijatelju.
Pozdrav
HFP traži od Rapca 81,4 milijuna kuna
Nisu prodavane nekretnine koje nisu ušle u elaborat o pretvorbi i privatizaciji Rapca koji je 1996. godine sastavio Hrvatski fond za privatizaciju, odgovara predsjednik Uprave Edi Černjul
RABAC –
Je li sadašnje dioničko društvo Rabac prije pet godina zajedno s hotelima Mimosa, Narcis i Hedera imalo pravo prodati i oko sto tisuća četvornih metara zemljišta što čine dio Kampa Oliva, trebao bi odlučiti nadležni Općinski sud Labin. Zbog navodnog stjecanja tog zemljišta bez osnove Hrvatski fond za privatizaciju (HFP) traži isplatu 81,4 milijuna kuna sa zateznim kamatama.
Glas Istre,11.10.2006.
Ali kolega Gazda, kolega Sasko nije mislio da to nije dobra firma. On je mislio da nije dobra kao Jelen. Tako sam ga ja barem razumio.
Imam u portfelju nešto Badela. Nisam baš uvjeren u kratkoročni potencijal ove dionice i mislim da u narednom – očito bikovskom – razdoblju treba iz nje iskočiti i ući u nešto drugo. Molim mišljenje cijenjenih kolega.
(Varaždin, 12. listopada) Temeljem članka 53. st. 1. u vezi s člankom 54. Pravila članstva i trgovanja na Varaždinskoj burzi, Uprava Varaždinske burze donijela je Odluku o suspendiranju trgovanja dionicama Autocentar-Merkur (ACM-R-A) obzirom da je dana 11.10.2006. prosječna ponderirana cijena dionica Autocentra-Merkur porasla za 79,34% u odnosu na prethodnu cijenu.
Burza je od savjetnika uvrštenja Rast d.o.o. Varaždin zatražila očitovanja o eventualnom nastanku materijalnih činjenica koje bi mogle imati za posljedicu povećnaje cijene predmetnih dionica. Trgovanje navedenom dionicom biti će zaustavljeno do trenutka očitovanja savjetnika po navedenom zahtjevu Varaždinske burze.
Imam u portfelju nešto Badela. Nisam baš uvjeren u kratkoročni
potencijal ove dionice i mislim da u narednom – očito bikovskom –
razdoblju treba iz nje iskočiti i ući u nešto drugo. Molim mišljenje
cijenjenih kolega.
Ako smijem dati savjet, zadrži badel još neko vrijeme.
Pozdrav
Lijepo grabi povlastena dionica ADRS-a
lp deckima iz pusione [smiley2][smiley2]
Long kiss goodby, hi,hi,hi[smiley2]
Dobro, malo me hebe Galinec na INDG, PBZ mi je stabilno ( sto je lose u ovoj trci svega i svacega ), VART dobro,
Čađara odlicno, Blejara isto. Cash na nuli, hi,hi,hi
Znaš ti onu indijansku pjesmu – malo mi za sriću triba[smiley2]
Znaš ti onu indijansku pjesmu – malo mi za sriću triba[smiley2]
Jok, ne volim melose… a znas ti onu nasu pusionicarsku – Kada para pofali ti u margin unidji? [smiley2]
Margin nije dobar baš kao ni voda u koljenu.
A znaš onu – born to be wild? And never gonna die?[smiley1]