Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako ovo nije odbijanac onda ne znam sto je

Postanite Eu-robovi

plavi:

Odbijanac?[cool]

ne bih reko.

ja ipak bi.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

neko je morao danas 100 milona i uložiti.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

definitivno se trend okrenuo u smjeru rasta!
dokle će izdržati vidjet ćemo!

dan je pametniji od noći

neće duže od 16 h [lol] [lol] [lol]

na koju foru su srbi u plusu 10%

Otkud vama da je toliki plus kod njih? u minusu su sitno kak sam napisal…

You either do it right or you get eliminated!

Molio bih lijepo link sa live kretanjem indexa crobex ako ima. Hvala.

Crobex -5%

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Na mnogim dionicama se nakupila hrpa dobrih vijesti i FI koji zbog stanja na tržištu nisu valorizirani. Dok se ne promijeni trend niti neće biti. Zato nema druge nego strpljenje. Tko nema casha neka iskoristi ovu situaciju za dodatno učenje i jačanje karaktera i psihološke snage [thumbsup] Novac se može gubiti ali zdravlje zbog novca nikako.

toka:

neće duže od 16 h [lol] [lol] [lol]

kojega dana to je pitanje[lol]

dan je pametniji od noći

ako ovo nije odbijanac onda ne znam sto je

vdkt, ddjh, najniza danas upravo prosla

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

plavi:

Odbijanac?[cool]

ne bih reko.

Ja bih, vidjet ćemo..možda ostane na pokušaju, ali neke dionice su krenule po asku..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close