Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Baš me zanima kako će se to odraziti na našu burzu-kad svijet pada padamo i mi a kad svijet raste mi ne rastemo[cry]

Upravo to i mene zanima. Podcjenjeni smo do bola. Igra fondova. Tko to ne vidi, nije za burzu. Sad ići prodavat….ne bi bio za drugo nego čavel vglavu. Tko sad prodaje, zauvijek odlazi s tržišta jer teško da će za par dana ono što sad prodaju biti spremni platiti 50 % više. [bye]

Tony C., 21.01.2008. u 13:52
Lejzer: ” a igh u bloku. ” nije !
12.939,48 još malo[bye]
[/quote]
Ak ga stave u blokadu nebudu imali od kog kupovat netko vrijeme…..
[lol]

ERNT -9%

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

Dajte prestanite prodavati, vani su se digli za 2% od najvećeg minusa. Gotovo je

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

Europa se vraća…još ćemo završiti u plusu[lol] [lol] [lol]

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

Danas pijem ljutu kad dodjem sa posla.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

footsie se vrlo naglo oporavlja, samo je u frankfurtu gore nego kod nas!

Na PBZ-u skroz ponestalo kupnje, samo 5 naloga ukupno.

raspao mi se ATM. Radi li drugima ok?

sad se oporavljaju američki futures, pa su počeli i europljani, mi ćemo po običaju ostat na mjestu, to mi ide na živce

Ne mora značiti krajem prošle godine se desio sličan preokret u EU zbog odluke o smanjenju kta središnje banke, tada su indexi naglo zaokrenuli, a odrazilo si i kod nas , to je onaj famozan dan iz minusa u plus tzv.

Inaće EU se odbila podosta.
Kako znam? Pa sad je to vrlo jednostavno zbrojim kumulativno minuse na svim indexima koje pratim , oko 12:30 taj zbroj minusa je bio 49 %, pa 45, 43 i sada je 36. Znaći da su EU indexi u prosjeku u ca. sat i pol smanjili gubitke u prosjeku nešto rpeko 1 % a trend se ( za sada ) nastavlja.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

radi nažalost

Ma da se bar samo ATM raspada. Ode sve u rasulo.
Inače meni radi ok.

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

New Report

Close