Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

cropaint: ” wiking: ” rokoch: ” ako brana na 47000 ( INGR) pukne odlazim ponovno u shoping ” sry al ja ne vidim branu na 47k ” ima brana na 49k ali prema gore[shocked] ” DAnas nije bilo brane na 47000 , već na 46 000, tamo je 20 komada od jutra.

..Ova dva naloga po 102 kom i 28 kom lijepo stišću prema dole…Kud su se baš danas pojavili….Kad znaju da ih se ne može popapati…[cool]

pa ljudi šta se dešava[shocked][shocked][shocked]
nemogu da negledam, a teški bed[bye]

Moderatora treba zabranit!!!

Dobro je jedan kolega zamjetio… Nema niti jedne blokade, a crobex -3.5%… Čudno?![huh]

plavi:

cropaint: ” wiking: ” rokoch: ” ako brana na 47000 ( INGR) pukne odlazim ponovno u shoping ” sry al ja ne vidim branu na 47k ” ima brana na 49k ali prema gore[shocked] ” DAnas nije bilo brane na 47000 , već na 46 000, tamo je 20 komada od jutra.

..Ova dva naloga po 102 kom i 28 kom lijepo stišću prema dole…Kud su se baš danas pojavili….Kad znaju da ih se ne može popapati…[cool]

Valjda da mogu kupovati jeftinije.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

….Naravno. Da mogu kupovati jeftinije. Evo baš je upala još jedna ribica u mrežu i to po 46700 kn.Ne znam kaj bi rekel….Para nemam pa mogu samo gledati…[undecid]

Francuzi -7 % , oni su debelo upetljani sa nekretninama u Americi

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

Najbolje prolaze one gdje nema stranaca

DA!

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

JOs je Hypo sa iskrcavanjem postao dobitnik godine.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Na koliko je blokada Crobexa????[embarass]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

stvarno loše izgleda – ali tko od nas zna kada će gore – nitko !
i zato kada nisam stigao pobjeći na vrijeme sada mi nije na kraj pameti – sve će se ovo preokrenuti kad najmanje očakujemo i mnogi će zakasniti sa ulaskom jer se nadaju još, još i još jeftinije ali jednom dođe kraj i još, još i još brže skoči dok se ne okreneš !

JOs je Hypo sa iskrcavanjem postao dobitnik godine.

a ujutro ste rekli da laprdam kolega….

margini su izgleda proradili

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

New Report

Close