cropaint: ” wiking: ” rokoch: ” ako brana na 47000 ( INGR) pukne odlazim ponovno u shoping ” sry al ja ne vidim branu na 47k ” ima brana na 49k ali prema gore[shocked] ” DAnas nije bilo brane na 47000 , već na 46 000, tamo je 20 komada od jutra.
..Ova dva naloga po 102 kom i 28 kom lijepo stišću prema dole…Kud su se baš danas pojavili….Kad znaju da ih se ne može popapati…[cool]
pa ljudi šta se dešava[shocked][shocked][shocked]
nemogu da negledam, a teški bed[bye]
plavi:
”
cropaint: ” wiking: ” rokoch: ” ako brana na 47000 ( INGR) pukne odlazim ponovno u shoping ” sry al ja ne vidim branu na 47k ” ima brana na 49k ali prema gore[shocked] ” DAnas nije bilo brane na 47000 , već na 46 000, tamo je 20 komada od jutra.
”
..Ova dva naloga po 102 kom i 28 kom lijepo stišću prema dole…Kud su se baš danas pojavili….Kad znaju da ih se ne može popapati…[cool]
Valjda da mogu kupovati jeftinije.
….Naravno. Da mogu kupovati jeftinije. Evo baš je upala još jedna ribica u mrežu i to po 46700 kn.Ne znam kaj bi rekel….Para nemam pa mogu samo gledati…[undecid]
Francuzi -7 % , oni su debelo upetljani sa nekretninama u Americi
Najbolje prolaze one gdje nema stranaca
DA!
JOs je Hypo sa iskrcavanjem postao dobitnik godine.
stvarno loše izgleda – ali tko od nas zna kada će gore – nitko !
i zato kada nisam stigao pobjeći na vrijeme sada mi nije na kraj pameti – sve će se ovo preokrenuti kad najmanje očakujemo i mnogi će zakasniti sa ulaskom jer se nadaju još, još i još jeftinije ali jednom dođe kraj i još, još i još brže skoči dok se ne okreneš !
JOs je Hypo sa iskrcavanjem postao dobitnik godine.
a ujutro ste rekli da laprdam kolega….