Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo vec nije za zajevanciju,vec je voda dosla do grla

Francuzi na – 6,46 %

Njemci, belgijanci, nizozemci i norvežani svi preko 5 % u minusu. Mi smo dobri samo -3%

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Najgore je što izgleda da je ovo tek početak katastrofe…u EU neki indexi pali i više od 5%

Broj dionica u padu 108 72,48%
Broj dionica u porastu 31 20,81%
Broj dionica bez promjene 10 6,71%

To i ja velim kolega, tek je početak tjedna, i nema baš bullova na tržištu.
Onaj put kad smo zbog izbora pali za 4%, odma smo se digli isti dan, ali ovo je dugoročni pad i to bez razloga.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Jizzzzzzzzzzzzzzzzz, ode sve u …………….[pray]

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

Frka od recesije u SAD

Alright Dave ?

wiking:

rokoch: ” ako brana na 47000 ( INGR) pukne odlazim ponovno u shoping ” sry al ja ne vidim branu na 47k

ima brana na 49k ali prema gore[shocked]

DAnas nije bilo brane na 47000 , već na 46 000, tamo je 20 komada od jutra.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

FTSE 100 5,591.30 -310.40 -5.26%

DAX 6,873.69 -440.48 -6.02%

CAC 40 4,748.31 -344.09 -6.76%

Nema mjesta za paniku, vratice se sve to brzo. Želim vam uspješan šoping, ima robe na rasprodaji..[proud]

Švabe i francuzi u mrtvoj trci

DAX -6,17%
CAC -6,09%

[thumbsup]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Najbolje prolaze one dionice kojima se ne trguje kao npr. TOZ.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Najbolje prolaze one gdje nema stranaca

Najbolje prolaze one dionice kojima se ne trguje kao npr. TOZ.

ma največi je problem što padaju Blue chips …pogledaj ADRS…ako se tu sruši tržište…bojim se da ćemo duuuuuugo ponovo betonirati temelje
[pray]

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

New Report

Close