Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Približavamo se granici od 4700. Bljak.

ako brana na 47000 ( INGR) pukne odlazim ponovno u shoping

sry al ja ne vidim branu na 47k

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Približavamo se granici od 4700. Bljak.

Prošli. Bljak.

No respect

4693

zanimljivo

-3,18%

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Izgleda da su se umorili mogao bi odbijanac?[lol] Ili se varam……….[cry]

rokoch: ” ako brana na 47000 ( INGR) pukne odlazim ponovno u shoping ” sry al ja ne vidim branu na 47k

ima brana na 49k ali prema gore[shocked]

Najgore je što izgleda da je ovo tek početak katastrofe…u EU neki indexi pali i više od 5%

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

Gledajući isključivo TA. Danas je dobra kupnja za:

ATPL ((ispod 2.950)
ERNT (ispod 3.000)
INGR (ispod 47.000)
KRAS (ispod 710) — poželjno ispod 700
PODR (ispod 470)
TNPL (ispod 6.100)

Želim Vam dobar ulov.

Alright Dave ?

Da ponovim, nema ni jedne blokade. Što će reći da fondovi igraju svoje igre. Za manje upućenije ako nisu znali. Veliki si međusobno prodaju a mali se love na te fore i jeftino im prodaju.

A nu đure kako ponosit stoji.

220,00 i nema uzmaka …

I love the Smell of Profits in the Morning

Bojim se da je većina dioničkih fondova u takvoj banani da nemaju niti volje niti novaca za bilo kakve “igrice” i da ih najmanje boli briga za dijoničare. Rijetki su fondovi koji u ova tri tjedna nisu u minusu barem 5%. Ovo može rezultirati u najboljem slučaju za njih stopiranjem uplata, a u najgorem slučaju povlačenjem uloga. Mislim da se ovo drugo upravo sada i događa. Fondovi ne da nemaju novaca za obranu cijena nego moraju rasprodavati i ovo što imaju kako bi skupili lovu za isplate. Što duže ova agonija potraje to će se fondovi, a i mi snjima, teže izvući.

Pa na razvijenim tržištima nije nikakvo čudo kad neki fond legne na leđa… Kad-tad će se to dogoditi i kod nas.

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

izgleda katastrofalno…čak nije problem u nekim dijonicicama , ali pogledaje blue chipove…[shocked]

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

New Report

Close