Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
ako brana na 47000 ( INGR) pukne odlazim ponovno u shoping
sry al ja ne vidim branu na 47k
više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada
4693
zanimljivo
-3,18%
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
rokoch: ” ako brana na 47000 ( INGR) pukne odlazim ponovno u shoping ” sry al ja ne vidim branu na 47k
ima brana na 49k ali prema gore[shocked]
Najgore je što izgleda da je ovo tek početak katastrofe…u EU neki indexi pali i više od 5%
dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)
Gledajući isključivo TA. Danas je dobra kupnja za:
ATPL ((ispod 2.950)
ERNT (ispod 3.000)
INGR (ispod 47.000)
KRAS (ispod 710) — poželjno ispod 700
PODR (ispod 470)
TNPL (ispod 6.100)
Želim Vam dobar ulov.
Alright Dave ?
Da ponovim, nema ni jedne blokade. Što će reći da fondovi igraju svoje igre. Za manje upućenije ako nisu znali. Veliki si međusobno prodaju a mali se love na te fore i jeftino im prodaju.
Bojim se da je većina dioničkih fondova u takvoj banani da nemaju niti volje niti novaca za bilo kakve “igrice” i da ih najmanje boli briga za dijoničare. Rijetki su fondovi koji u ova tri tjedna nisu u minusu barem 5%. Ovo može rezultirati u najboljem slučaju za njih stopiranjem uplata, a u najgorem slučaju povlačenjem uloga. Mislim da se ovo drugo upravo sada i događa. Fondovi ne da nemaju novaca za obranu cijena nego moraju rasprodavati i ovo što imaju kako bi skupili lovu za isplate. Što duže ova agonija potraje to će se fondovi, a i mi snjima, teže izvući.
Pa na razvijenim tržištima nije nikakvo čudo kad neki fond legne na leđa… Kad-tad će se to dogoditi i kod nas.
I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort