Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi cuvajte se kolektivnog misljenja s foruma oko bilo koje teme i opcenito… Ja sam tak dokupoval “jeftino” HT po 390 .Tadasnje misljenje svih ali svih bilo da to ispod 350 u najcrnjim varijantama ne ide… Cak sam skoro dignul lombard kad je bio na 350… Hvala Bogu da nisam…

ja sam u bedu što sam kupovao po 343, i sad kad vidim ovo, stavrno bi bilo bezobrazno da se žalim[embarass][undecid][undecid][undecid][embarass]
a uz to još imam jedan paket založen za lombardni kad je cijena bila 350[bye][bye][bye]

Moderatora treba zabranit!!!

Ovo što pričate je prestrašno u svezi fondova.
Čini mi se kad drhtavci odu i iz fondova, sve padne 30%, da će se tada tržište očistiti i da će večinom ostati pametni i strpljivi ulagači.[undecid]

I kome ćeš prodavati kad prestanu dolaziti novi? Nadmudrivat ćeš se s fondovima?
Imat ćeš nikakvu likvidnost, a burza i fondovi će se obilaziti u širokom luku.

Europa je nokautirana…

FTSE 100 5,678.00 -223.70 -3.79%

DAX 6,950.62 -363.55 -4.97%

CAC 40 4,849.78 -242.62 -4.76%

[bye][bye]

U SAD-u banke poslovale s milijardama dolara gubitka i pale su od 6 do 10%. Kod nas su poslovale sa milijardima kn dobitka a pale po 30 %. Presmiješno, kak se ovce daju šišati.[lol] [lol] [lol]

Europa je nokautirana… FTSE 100 5,678.00 -223.70 -3.79% DAX 6,950.62 -363.55 -4.97% CAC 40 4,849.78 -242.62 -4.76% [bye][bye]

IDEMO DALJE[thumbsup][bye][bye][bye]

Moderatora treba zabranit!!!

Von Braun: ” Ovo što pričate je prestrašno u svezi fondova. Čini mi se kad drhtavci odu i iz fondova, sve padne 30%, da će se tada tržište očistiti i da će večinom ostati pametni i strpljivi ulagači.[undecid] ” I kome ćeš prodavati kad prestanu dolaziti novi? Nadmudrivat ćeš se s fondovima? Imat ćeš nikakvu likvidnost, a burza i fondovi će se obilaziti u širokom luku.

Onda ćemo krenuti od početka…[thumbsup]
U početku bijaše burza……

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Ovo što pričate je prestrašno u svezi fondova.
Čini mi se kad drhtavci odu i iz fondova, sve padne 30%, da će se tada tržište očistiti i da će večinom ostati pametni i strpljivi ulagači.[undecid]

nikada neće otići svi drhtavci – to je sigurno a drugo je da cijenu ne ruše oni već su to drugi igrači a oni sve to samo malo podupiru dodatno i uvijek će biti tako – to je zakon !

Von Braun: ” Ovo što pričate je prestrašno u svezi fondova. Čini mi se kad drhtavci odu i iz fondova, sve padne 30%, da će se tada tržište očistiti i da će večinom ostati pametni i strpljivi ulagači.[undecid] ” nikada neće otići svi drhtavci – to je sigurno a drugo je da cijenu ne ruše oni već su to drugi igrači a oni sve to samo malo podupiru dodatno i uvijek će biti tako – to je zakon !

Moj čovjek….[rolleyes]

Krenuti će to up! Vjerujem vrlo brzo . Pogledajte fondove . Svi zbrajaju teške gubitke a veći gubici im mogli razbježati stanovništvo ! U 20 dana -5-7 % !!! Po meni je pitanje trenutka za preokret !!!

Negdje sam pročitao da su puni keša. Sad imaju izbor, kupovina dionica i okretanje trenda ili isplata ulagača koji će početi izlaziti u slučaju nastavka ovakvog trenda.

Danas je najdepresivniji dan u godini

Vrijeme nije baš najbolje, još vučete dugove od blagdanskog šopinga, a već ste prekršili i novogodišnje odluke. Ne brinite se, treba samo izdržati današnji dan – 21. siječnja – koji je i službeno postao najdepresivniji dan u godini

http://www.tportal.hr/lifestyle/zdravlje/fset.html

[lol]

p.s. kaže mi kolega da kasnim s time, no nema veze: “da se podsjetimo”! [lol]

ako brana na 47000 ( INGR) pukne odlazim ponovno u shoping

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Broj dionica u padu 95 81,90%
Broj dionica u porastu 14 12,07%
Broj dionica bez promjene 7 6,03%

ako brana na 47000 ( INGR) pukne odlazim ponovno u shoping

Čuvaj novce za bolje prilike, tek je početak tjedna.

New Report

Close