Zasto Konzum? Je rmislis da su marze male i da imaju jos prostora rasti? Koliko ocekujes novih centara u 2008. Jesi Senj uracunao? Da li mislis da bi mogli ici sada kada je Agorok dosta zaduzen na neki sale and lease back i kako bi to utjecalo (neznam u cijem su sada vlasnistvu centri). Daj ne laprdaj.
pa ne očekujem ništa zato sam to i napisao , ali Ti očekuješ da će naše tržište rasti dok sve u regiji pada …a kad sam napisao da će todex pasti , ti kažeš da ne laprdam…
Ovo je dobro s te strane što mnogi prodaju sada sa gubicima i vjerojatno ne pomišljaju da se vrate na burzu.
Govorim naravno o manje iskusnim ulagaćima.
Inaće od samog jutra je na Ingri na prodaji nalog na 49 000 sada ima već 102 koamda tamo.
U ovakvoj situaciji na burzi sumanuto je za očekivati da će netko to poklopiti na asku.
Dakle radi se pritisak na dolje, pitanje je samo da li svjesno ili nesvjesno.
Ovo je dobro s te strane što mnogi prodaju sada sa gubicima i vjerojatno ne pomišljaju da se vrate na burzu. Govorim naravno o manje iskusnim ulagaćima.
…ja se nadam da je tako…
ali bojim se da je stvar puno ozbiljnija, i da uopće ne ovisi o našem tržištu nažalost…
Ljudi cuvajte se kolektivnog misljenja s foruma oko bilo koje teme i opcenito… Ja sam tak dokupoval “jeftino” HT po 390 .Tadasnje misljenje svih ali svih bilo da to ispod 350 u najcrnjim varijantama ne ide… Cak sam skoro dignul lombard kad je bio na 350… Hvala Bogu da nisam…
Ne ovisi naravno.
No netko je napisao da je ovo preraspodijela bogatstva i tu se u potpunosti slazem.
Mora doci do svijesti ljudi da Amerika sve vise gubi na vaznosti i da ako tamo prdnu hipotekarni krediti ne znaci da ce kod ans trziste ici dole.
Ok, sve je to vezano uz kamatnjak ali ipak..
Ljudi cuvajte se kolektivnog misljenja s foruma oko bilo koje teme i opcenito… Ja sam tak dokupoval “jeftino” HT po 390 .Tadamje misljenje svih ali svih tada bilo da to ispod 350 u najcrnjim varijantama ne ide… Cak sam skoro dignul lombard kad je bio na 350… Hvala Bogu da nisam…
upravo zato želim biti dobronamjeran i pozvati na oprez, ništa više…ako mislite da laprdam , kupujte….
nešto se kretanje današnje cijene Todinih dionica baš ne podudaraju sa očekivanjima nekih forumaša,
da nisu ispali iz Migrosa ili ih je onaj Black Stone otpilio?
[huh][bye][yawn]
Mislim da je najvažnije da se jako ne probije dno kod najlikvidnijih dionica trenutno (INA;HT;ATPL;IGH…), ako fondovi to žele i mogu držati na nekim razinama onda necemo još puno padati…ali ako…
Krenuti će to up!
Vjerujem vrlo brzo .
Pogledajte fondove .
Svi zbrajaju teške gubitke a veći gubici im mogli razbježati stanovništvo !
U 20 dana -5-7 % !!!
Po meni je pitanje trenutka za preokret !!!