Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zasto Konzum? Je rmislis da su marze male i da imaju jos prostora rasti? Koliko ocekujes novih centara u 2008. Jesi Senj uracunao? Da li mislis da bi mogli ici sada kada je Agorok dosta zaduzen na neki sale and lease back i kako bi to utjecalo (neznam u cijem su sada vlasnistvu centri). Daj ne laprdaj.

pa ne očekujem ništa zato sam to i napisao , ali Ti očekuješ da će naše tržište rasti dok sve u regiji pada …a kad sam napisao da će todex pasti , ti kažeš da ne laprdam…

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

Ovo je dobro s te strane što mnogi prodaju sada sa gubicima i vjerojatno ne pomišljaju da se vrate na burzu.
Govorim naravno o manje iskusnim ulagaćima.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Inaće od samog jutra je na Ingri na prodaji nalog na 49 000 sada ima već 102 koamda tamo.
U ovakvoj situaciji na burzi sumanuto je za očekivati da će netko to poklopiti na asku.
Dakle radi se pritisak na dolje, pitanje je samo da li svjesno ili nesvjesno.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ovo je dobro s te strane što mnogi prodaju sada sa gubicima i vjerojatno ne pomišljaju da se vrate na burzu. Govorim naravno o manje iskusnim ulagaćima.

…ja se nadam da je tako…
ali bojim se da je stvar puno ozbiljnija, i da uopće ne ovisi o našem tržištu nažalost…

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

Ljudi cuvajte se kolektivnog misljenja s foruma oko bilo koje teme i opcenito… Ja sam tak dokupoval “jeftino” HT po 390 .Tadasnje misljenje svih ali svih bilo da to ispod 350 u najcrnjim varijantama ne ide… Cak sam skoro dignul lombard kad je bio na 350… Hvala Bogu da nisam…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Ne ovisi naravno.
No netko je napisao da je ovo preraspodijela bogatstva i tu se u potpunosti slazem.
Mora doci do svijesti ljudi da Amerika sve vise gubi na vaznosti i da ako tamo prdnu hipotekarni krediti ne znaci da ce kod ans trziste ici dole.
Ok, sve je to vezano uz kamatnjak ali ipak..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ljudi cuvajte se kolektivnog misljenja s foruma oko bilo koje teme i opcenito… Ja sam tak dokupoval “jeftino” HT po 390 .Tadamje misljenje svih ali svih tada bilo da to ispod 350 u najcrnjim varijantama ne ide… Cak sam skoro dignul lombard kad je bio na 350… Hvala Bogu da nisam…

upravo zato želim biti dobronamjeran i pozvati na oprez, ništa više…ako mislite da laprdam , kupujte….

nešto se kretanje današnje cijene Todinih dionica baš ne podudaraju sa očekivanjima nekih forumaša,
da nisu ispali iz Migrosa ili ih je onaj Black Stone otpilio?
[huh][bye][yawn]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Mislim da je najvažnije da se jako ne probije dno kod najlikvidnijih dionica trenutno (INA;HT;ATPL;IGH…), ako fondovi to žele i mogu držati na nekim razinama onda necemo još puno padati…ali ako…

Tisak odlicno stoji u svemu tome……….

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

Krenuti će to up!
Vjerujem vrlo brzo .
Pogledajte fondove .
Svi zbrajaju teške gubitke a veći gubici im mogli razbježati stanovništvo !
U 20 dana -5-7 % !!!
Po meni je pitanje trenutka za preokret !!!

Ovo što pričate je prestrašno u svezi fondova.
Čini mi se kad drhtavci odu i iz fondova, sve padne 30%, da će se tada tržište očistiti i da će večinom ostati pametni i strpljivi ulagači.[undecid]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

New Report

Close