Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

plavi: ” Hoče li to Crobex ispod 4 700? ” Koliko je sada bodova i %?

-2,09
4746

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

…U Europi vec neki indexi pali i više od 3 %

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

Dobro se onda drzimo…

...biti najbrži čovijek na svijetu...

Ajme po koliko sam kupio VART..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

…U Europi vec neki indexi pali i više od 3 %

I?
Koliko su njihovi ROE u usporedbi sa cost of equitijem?
Nemojmo uspredjivati vani i nas, molim vas.
Naravno ako vani pada padat cemo i mi, nazalost ali nemoze se usporedjivati DAX i CROBEX i reci da mi moramo pasti jos jer je DAX pao vise.
Blah..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ajme po koliko sam kupio VART..

..pa što ćes s njim kume…bojim se da je još prerano

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

promjena trenda na tisku, mozda ipak necu uci onako jeftino kako sam si ja to zamislio….[color=blue][/color][wink]

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

bwsmp: ” …U Europi vec neki indexi pali i više od 3 % ” I? Koliko su njihovi ROE u usporedbi sa cost of equitijem? Nemojmo uspredjivati vani i nas, molim vas. Naravno ako vani pada padat cemo i mi, nazalost ali nemoze se usporedjivati DAX i CROBEX i reci da mi moramo pasti jos jer je DAX pao vise. Blah..

ja sam samo napisao činjenicu…ništa više…nemoj se paliti bez razloga….iskoristi i kupuj…baš me zanima koliko si danas potrošio?
Evo možežeš kupiti npr. KNZM…

Neko prodaje( većinom strani fondovi jer mijenjaju politiku) ali bogme netko i kupuje. Takvi koji sad kupuju su se dosad po svim uđbenicima pokazali najpametniji.[thumbsup]

Bojim se da je većina dioničkih fondova u takvoj banani da nemaju niti volje niti novaca za bilo kakve “igrice” i da ih najmanje boli briga za dijoničare. Rijetki su fondovi koji u ova tri tjedna nisu u minusu barem 5%. Ovo može rezultirati u najboljem slučaju za njih stopiranjem uplata, a u najgorem slučaju povlačenjem uloga. Mislim da se ovo drugo upravo sada i događa. Fondovi ne da nemaju novaca za obranu cijena nego moraju rasprodavati i ovo što imaju kako bi skupili lovu za isplate. Što duže ova agonija potraje to će se fondovi, a i mi snjima, teže izvući.

Zasto Konzum?
Je rmislis da su marze male i da imaju jos prostora rasti?
Koliko ocekujes novih centara u 2008.
Jesi Senj uracunao?
Da li mislis da bi mogli ici sada kada je Agorok dosta zaduzen na neki sale and lease back i kako bi to utjecalo (neznam u cijem su sada vlasnistvu centri).
Daj ne laprdaj.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Previše je istih ljudi na forumu s puno nickova, a odaje je ih isti stil pisanja.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close