plavi: ” Hoče li to Crobex ispod 4 700? ” Koliko je sada bodova i %?
-2,09
4746
…U Europi vec neki indexi pali i više od 3 %
…U Europi vec neki indexi pali i više od 3 %
I?
Koliko su njihovi ROE u usporedbi sa cost of equitijem?
Nemojmo uspredjivati vani i nas, molim vas.
Naravno ako vani pada padat cemo i mi, nazalost ali nemoze se usporedjivati DAX i CROBEX i reci da mi moramo pasti jos jer je DAX pao vise.
Blah..
Ajme po koliko sam kupio VART..
..pa što ćes s njim kume…bojim se da je još prerano
promjena trenda na tisku, mozda ipak necu uci onako jeftino kako sam si ja to zamislio….[color=blue][/color][wink]
bwsmp: ” …U Europi vec neki indexi pali i više od 3 % ” I? Koliko su njihovi ROE u usporedbi sa cost of equitijem? Nemojmo uspredjivati vani i nas, molim vas. Naravno ako vani pada padat cemo i mi, nazalost ali nemoze se usporedjivati DAX i CROBEX i reci da mi moramo pasti jos jer je DAX pao vise. Blah..
ja sam samo napisao činjenicu…ništa više…nemoj se paliti bez razloga….iskoristi i kupuj…baš me zanima koliko si danas potrošio?
Evo možežeš kupiti npr. KNZM…
Neko prodaje( većinom strani fondovi jer mijenjaju politiku) ali bogme netko i kupuje. Takvi koji sad kupuju su se dosad po svim uđbenicima pokazali najpametniji.[thumbsup]
Bojim se da je većina dioničkih fondova u takvoj banani da nemaju niti volje niti novaca za bilo kakve “igrice” i da ih najmanje boli briga za dijoničare. Rijetki su fondovi koji u ova tri tjedna nisu u minusu barem 5%. Ovo može rezultirati u najboljem slučaju za njih stopiranjem uplata, a u najgorem slučaju povlačenjem uloga. Mislim da se ovo drugo upravo sada i događa. Fondovi ne da nemaju novaca za obranu cijena nego moraju rasprodavati i ovo što imaju kako bi skupili lovu za isplate. Što duže ova agonija potraje to će se fondovi, a i mi snjima, teže izvući.
Zasto Konzum?
Je rmislis da su marze male i da imaju jos prostora rasti?
Koliko ocekujes novih centara u 2008.
Jesi Senj uracunao?
Da li mislis da bi mogli ici sada kada je Agorok dosta zaduzen na neki sale and lease back i kako bi to utjecalo (neznam u cijem su sada vlasnistvu centri).
Daj ne laprdaj.
Previše je istih ljudi na forumu s puno nickova, a odaje je ih isti stil pisanja.