Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

grozan dan za gledati burzu. Možda je najbolje ugasiti komp i zaboraviti današnji dan.

zakaj? bas je lijep dan za shopping! malo me ekipa na tisku zeznula jer sam prvo bio na 1399 pa se postavio na 1349 ali nisu dali dolje…

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

plavi: ” bwsmp: ” plavi: ” U ovom padu ima i jedna dobra vijest , pada na jako malim prometima. ” Pa nisam baš siguran…pitanje je do kada se može voda držati na HT i INA-i… Dobro je da je HT okrenuo u plus… +ja se bojim danas TODEX masakra[bye] ” Zašto Todex masakram, nisam danas od jutra u toku, što je sa Migorsom ima li vijesti? ” MA laprda gluposti. danas jeftinih stvari, jao. INGRA da se uhvati na 47 je jackpot. Zasto ne gledati burzu, na ovakvim danima se uci. I kad raste i kad pada se najbolje uci. Stagnacija je dosadna.

Po meni imaj još jedna dobra stvar u ovome padu: riješit ćemo se instant dijoničara. Umjesto da im portfelji narastu pa da povuku više sredstava, ovako će povući manje sredstava sa burze.

pa pa

I love the Smell of Profits in the Morning

u srbiji sranje

NIKOLIĆ POBJEDNIK PRVOG KRUGA U GOTOVO SVIM DIJELOVIMA SRBIJE
HNA

BEOGRAD/ZAGREB, 21. siječnja 2008. (Hina) – Radikal Tomislav Nikolić
osvojio je 39,57 posto, a aktualni predsjednik države, demokrat Boris
Tadić 35,45 posto glasova nakon obrađenih 80 posto biračkih mjesta na
srbijanskim predsjedničkim izborima, objavilo je republičko izborno
povjerenstvo rano u ponedjeljak u Beogradu. #L#

Ako pobjede radikali to će potresti regiju.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

blueman:

plavi: ” bwsmp: ” plavi: ” U ovom padu ima i jedna dobra vijest , pada na jako malim prometima. ” Pa nisam baš siguran…pitanje je do kada se može voda držati na HT i INA-i… Dobro je da je HT okrenuo u plus… +ja se bojim danas TODEX masakra[bye] ” Zašto Todex masakram, nisam danas od jutra u toku, što je sa Migorsom ima li vijesti? ” MA laprda gluposti. danas jeftinih stvari, jao. INGRA da se uhvati na 47 je jackpot. Zasto ne gledati burzu, na ovakvim danima se uci. I kad raste i kad pada se najbolje uci. Stagnacija je dosadna. ”

Po meni imaj još jedna dobra stvar u ovome padu: riješit ćemo se instant dijoničara. Umjesto da im portfelji narastu pa da povuku više sredstava, ovako će povući manje sredstava sa burze.

pa pa

po meni velikim se igračima više tresu gaće nego malim, samo da znate!

dan je pametniji od noći

plavi: ” bwsmp: ” plavi: ” U ovom padu ima i jedna dobra vijest , pada na jako malim prometima. ” Pa nisam baš siguran…pitanje je do kada se može voda držati na HT i INA-i… Dobro je da je HT okrenuo u plus… +ja se bojim danas TODEX masakra[bye] ” Zašto Todex masakram, nisam danas od jutra u toku, što je sa Migorsom ima li vijesti? ” MA laprda gluposti. danas jeftinih stvari, jao. INGRA da se uhvati na 47 je jackpot. Zasto ne gledati burzu, na ovakvim danima se uci. I kad raste i kad pada se najbolje uci. Stagnacija je dosadna.

Ok ja laprdam gluposti…samo ti kupuj…
[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][cool]

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

blueman:

plavi: ” bwsmp: ” plavi: ” U ovom padu ima i jedna dobra vijest , pada na jako malim prometima. ” Pa nisam baš siguran…pitanje je do kada se može voda držati na HT i INA-i… Dobro je da je HT okrenuo u plus… +ja se bojim danas TODEX masakra[bye] ” Zašto Todex masakram, nisam danas od jutra u toku, što je sa Migorsom ima li vijesti? ” MA laprda gluposti. danas jeftinih stvari, jao. INGRA da se uhvati na 47 je jackpot. Zasto ne gledati burzu, na ovakvim danima se uci. I kad raste i kad pada se najbolje uci. Stagnacija je dosadna. ”

pa pa

To si dobro napisao.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ajd pokušaj nešto “jeftino” kupiti, odmah te trojica preskoče. Strašno! I sad neka netko veli da nije isforsirano. Je, tekako, zato treba gledati i kupiti ako se može.

Na HT-u sljedeće:

– isti igrač stavi veliki nalog na kupnji i onda ga sruši, on je kupio i prodao, nema promjene a izgleda kao panika, tako i na drugim dionicama isto.

Ne nasjedati.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ajmo brokeri lupajte po bidu
al nemojte poslije kukati da su vam fondovi presusili

Postanite Eu-robovi

Ajd pokušaj nešto “jeftino” kupiti, odmah te trojica preskoče. Strašno! I sad neka netko veli da nije isforsirano. Je, tekako, zato treba gledati i kupiti ako se može. Na HT-u sljedeće: – isti igrač stavi veliki nalog na kupnji i onda ga sruši, on je kupio i prodao, nema promjene a izgleda kao panika, tako i na drugim dionicama isto. Ne nasjedati.[thumbsup]

I da grabis je danas jeftino 🙂

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

valentine:
” Ajd pokušaj nešto “jeftino” kupiti, odmah te trojica preskoče. Strašno! I sad neka netko veli da nije isforsirano. Je, tekako, zato treba gledati i kupiti ako se može. Na HT-u sljedeće: – isti igrač stavi veliki nalog na kupnji i onda ga sruši, on je kupio i prodao, nema promjene a izgleda kao panika, tako i na drugim dionicama isto. Ne nasjedati.

——————————————————————————–
Strpljen, spasen, milijunas.

tenkista:
20. 11. o.g.
Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju.

-e ova je dobra od kolege tenkista, ha ha ha

valentine:
” Ajd pokušaj nešto “jeftino” kupiti, odmah te trojica preskoče. Strašno! I sad neka netko veli da nije isforsirano. Je, tekako, zato treba gledati i kupiti ako se može. Na HT-u sljedeće: – isti igrač stavi veliki nalog na kupnji i onda ga sruši, on je kupio i prodao, nema promjene a izgleda kao panika, tako i na drugim dionicama isto. Ne nasjedati.

——————————————————————————–
Strpljen, spasen, milijunas.

tenkista:
20. 11. o.g.
Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju.

-e ova je dobra od kolege tenkista, ha ha ha

Za danas važi isto![thumbsup]

Mogla be se ona zaletiti nakratko i do 40k kuna. Sudeći po omjeru K/P i raspoloženja na tržištu. K/P..56/312

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

New Report

Close