Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U ovom padu ima i jedna dobra vijest , pada na jako malim prometima.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ameri danas nece dublje [lol] :
U ponedjeljak se na NYSE-u ne radi zbog blagdana Martina Luthera Kinga.

Evo mi MAIS 5% u plusu [lol] [lol]

ah da mi je para [cry]

Pa nisam baš siguran…pitanje je do kada se može voda držati na HT i INA-i…
Dobro je da je HT okrenuo u plus…
+ja se bojim danas TODEX masakra[bye]

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

plavi:

Pa nisam baš siguran…pitanje je do kada se može voda držati na HT i INA-i…
Dobro je da je HT okrenuo u plus…
+ja se bojim danas TODEX masakra[bye]

Zašto Todex masakram, nisam danas od jutra u toku, što je sa Migorsom ima li vijesti?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

grozan dan za gledati burzu. Možda je najbolje ugasiti komp i zaboraviti današnji dan.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

bwsmp: ” plavi: ” U ovom padu ima i jedna dobra vijest , pada na jako malim prometima. ” Pa nisam baš siguran…pitanje je do kada se može voda držati na HT i INA-i… Dobro je da je HT okrenuo u plus… +ja se bojim danas TODEX masakra[bye] ” Zašto Todex masakram, nisam danas od jutra u toku, što je sa Migorsom ima li vijesti?

MA laprda gluposti.
danas jeftinih stvari, jao.
INGRA da se uhvati na 47 je jackpot.

Zasto ne gledati burzu, na ovakvim danima se uci.
I kad raste i kad pada se najbolje uci.
Stagnacija je dosadna.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

grozan dan za gledati burzu. Možda je najbolje ugasiti komp i zaboraviti današnji dan.

Jedino ako si full u dionicama, onda da.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ova mi je dobra danas:
NISAM DOVOLJNO BOGAT DA KUPUJEM JEFTINO. [thumbsup]

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Zašto Todex masakram, što je sa Migorsom ima li vijesti?
[smiley]

Pa mislim da nema vijesti o MIGROSU, ali svi su nervozni na tržištu…ako todex popusti (a cini se da hoce), biti ce jos gora slika [shocked]

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

New Report

Close