Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Trebalo bi zabraniti ovo stavljanje i micanje naloga svaki čas,. neznam kako je vani ali to mi ne izgleda normalno trgovanje. Dam se kladiti da će ovaj na Kabi maknuti nalog. Sad bi ga popapao da mogu ali ak ostane trajat će 1 sekundu.

bojim se danas masakra…

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

bojim se danas masakra…

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Gledam i ja Europu..
sada neznam, mislim da malo pretjeruju.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

I mene malo hvata panika. Požurio sam u petak s kupnjom.

uh mici…

http://money.cnn.com/data/world_markets/index.html

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

TODEX masakr

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

vratila se cadjara-gacara na staru razinu…[undecid]

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Ovo je postalo velika banana.
Vrlo velika

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Index ispod 4,800

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Teska vremena opet!

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Index ispod 4,800

Sada smo dosli definitivno u oversold.

New Report

Close