in: ” BIlo na TV-u RUSI POKUPOVALI CRNU GORU,pitam se kad smo mi na redu[thumbsup]
” Ne vjerujem da smo im mi toliko zanimljivi. Kriva vjera. 🙂 Osim eventualno INA-e, ona je vjerojatno svima zanimljiva.
To samo vi mislite da im nismo zanimljivi. I te kako smo, kupuju oni ali potiho i na veliko. Poznato mi je, ne budalim.
Ne što se sprema na LEDU,kad se cijeli dan lupalo po asku.Čekao na bidu da malo dokupim al nije uspjelo.
Možda već netko nešto zna što mi ne znamo(barem ja ne znam)
Ne što se sprema na LEDU,kad se cijeli dan lupalo po asku.Čekao na bidu da malo dokupim al nije uspjelo. Možda već netko nešto zna što mi ne znamo(barem ja ne znam)
ledo je preponosan da bi ga se kupovalo po bidu[lol] [lol]
leti:
”
Usput jel gledas kaj Apaci rade (ak skupljaju drva bit ce jaka zima [lol] [lol] [lol] ).
”
Bogmec, skupljaju Apaci drva sve se prasi!!! [lol] [lol] [lol] [lol]
Za margin si u pravu. Samo gdje je dno (odnosno pravo mjesto za upucati ga)???
mislim da postoji velika mogucnost da nas agrokor povuce sve prema gore[thumbsup]
Pa onda snažno prema dolje[bye]
U stvari strah me i pomisliti kud bi nas mogao povući [shocked]
mislim da postoji velika mogucnost da nas agrokor povuce sve prema gore[thumbsup]
Ha, ha, u ovakvoj korekciji od zadnjih tjedan dana povuće nas gore najmanja pozitivna vijest. I to žestoko. Bio Agrokor iza nje ili ne. 🙂
btw, kad smo vec kod Apasa… oni se nikad nisu dijelili u plemena (tribes) kao ostali Indijanci vec u bands..
najpoznatiji su bili Mescalero i Chiricahua. Geronimo je pripadao, ako me sjecanje dobro sluzi, potonjima…
btw, kad smo vec kod Apasa… oni se nikad nisu dijelili u plemena (tribes) kao ostali Indijanci vec u bands..
najpoznatiji su bili Mescalero i Chiricahua. Geronimo je pripadao, ako me sjecanje dobro sluzi, potonjima…
Geronimo je bio ronioc koji nikad nije znal gdje se roni [lol]
zzidak: ” Ne što se sprema na LEDU,kad se cijeli dan lupalo po asku.Čekao na bidu da malo dokupim al nije uspjelo. Možda već netko nešto zna što mi ne znamo(barem ja ne znam) ” ledo je preponosan da bi ga se kupovalo po bidu[lol] [lol]
Biber, ko što rekoh, ukrali ti nick na imamnovac i taj piše potpuno suprotno od tebe
[huh]
INSAJD:
”
zzidak: ” Ne što se sprema na LEDU,kad se cijeli dan lupalo po asku.Čekao na bidu da malo dokupim al nije uspjelo. Možda već netko nešto zna što mi ne znamo(barem ja ne znam) ” ledo je preponosan da bi ga se kupovalo po bidu[lol] [lol]
”
Biber, ko što rekoh, ukrali ti nick na imamnovac i taj piše potpuno suprotno od tebe
[huh]
joj bas sam pratio kak tamo pljuje po PD-u i ledu a ovdje ga hvali na sav sladoled[thumbsup]