Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znaš kaj svemirko, večeras bumo to raspravili, idem si nekaj popit poslije ručka, a ne se s tobom raspravljat. [tongue]

Pessimism Is Your Friend

po meni nema razloga za pravu paniku dokle god smo u čekaonici za NATO i EU no oprez je nužan

Da li pod tim pretpostavljaš da bi problema moglo biti NAKON što uđemo u NATO/EU?

Ako ikad uđemo… 🙂

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Ne znam otkud sad toliki pesimizam… pa naravno da ćemo uć u NATO i EU, tu ne bi smjelo bit nikakve dileme.

You either do it right or you get eliminated!

Ne znam otkud sad toliki pesimizam… pa naravno da ćemo uć u NATO i EU, tu ne bi smjelo bit nikakve dileme.

Na kraju provokacije je ipak smajli, a zo daklem zafrkancija.

Pravo pitanje nije da li ćemo ući, prava pitanja su kada ćemo ući i što nas tamo čeka.

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

lupalo se danas i po bidu i to i po ledu i po zvzd za ostale todine ne znam,nisam ih pratio Na LEDU se lupalo po asku cijeli dan. Pogledaj transakcije

naravno da je islo po asku 90 % transakcija leda je bio napad na ask, koji se znao spustati pa se cinilo da je bid ja pratio

IDEMO AP AP

moj covjek!!!

IDEMO AP AP

Astralis:

moj covjek!!!

Moji ljudi[lol]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

valentine: ” Von Braun: ” valentine: ” ivek123: ” Hoce li Dow ispod 12000? ” Neće. ” Hoće. ” Neće. osto preko 12.000 hihihi nemaš pojma[thumbsup] ” Dugacak je next week!!! Budemo se jos culi! Ja bi na tvojem mjestu odmah digao heavy margin i upucao ga odmah u 10:00 na burzu u ponedjeljak! [lol] [lol] [lol] [lol] Btw. za DOW je bilo pitanje a ne tvrdnja. To bi ipak trebala biti neka razlika. Barem pismenima. [yawn]

Ko se zadnji smije najsladje se smije Ivek moj.
Usput jel gledas kaj Apaci rade (ak skupljaju drva bit ce jaka zima [lol] [lol] [lol] ).
Jedan (Geronimo) se hvali da je skidao sve po 315.
Ak metnes margin na pravo mjesto (umjesto) moze ti zadovoljavajuce nabreknut, pa cak na kraju i eksplodirat.
A cuj oprosti mogo bi i ti dobro profitirati ak dobis Halal certifikat na taj tvoj Avatar. [lol] [lol]

Znate zasto ce ovaj forum postati Naj Aj.
-Zato jer Moderatori su mu pravi ljudi, koji puste ljude da malo ponekad i glupostima ispucaju svoje napetosti (frustracije i probleme). Tako Forum nije sterilan, vec pun zivota.

Cestitke Mderator-u-ima!!! Tako treba.

([b]moje[/b]) želje meni -želim i tebi

Usput jel gledas kaj Apaci rade (ak skupljaju drva bit ce jaka zima [lol] [lol] [lol] ).

Bogmec, skupljaju Apaci drva sve se prasi!!! [lol] [lol] [lol] [lol]

Za margin si u pravu. Samo gdje je dno (odnosno pravo mjesto za upucati ga)???

skype - ivek1234

Kriticari odnosno navlakaci na dole Ivek123 ili Von Braun jel to jedna te ista osoba sa vise nickova?
Malo mi se javljate u isto vrijeme,isto pisete ( navlacite na dole…), jako ste mi domisljati.
Ali samo dalje , treba imati toliko volje i vremena za te gluposti.

leti: ” Usput jel gledas kaj Apaci rade (ak skupljaju drva bit ce jaka zima [lol] [lol] [lol] ). ” Bogmec, skupljaju Apaci drva sve se prasi!!! [lol] [lol] [lol] [lol] Za margin si u pravu. Samo gdje je dno (odnosno pravo mjesto za upucati ga)???

Nemoj nikad u Dno bus postrugal po bajeru, Lupaj ga u Sridu, pa nek ribe vidu…..

([b]moje[/b]) želje meni -želim i tebi

Kriticari odnosno navlakaci na dole Ivek123 ili Von Braun jel to jedna te ista osoba sa vise nickova? Malo mi se javljate u isto vrijeme,isto pisete ( navlacite na dole…), jako ste mi domisljati. Ali samo dalje , treba imati toliko volje i vremena za te gluposti.

Multinickovi ti imaju po godinu i više članstvno na forumu, a jako malo postova.
Pogledaj broj Ivekovih postova i mojih, zbroji i pronađi jedan nick koji ima toliko.
Ako je takva frka, neću više o korekciji pričati. Budem raspalio po cvijeću, umjetnosti, nečemu
što smiruje, kad gledam kako sve pada. Uskoro je proljeće, a u proljeće sve raste[wink]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

New Report

Close