Von Braun:
”
valentine: ” ivek123: ” Hoce li Dow ispod 12000? ” Neće. ” Hoće.
”
Neće.
osto preko 12.000 hihihi
nemaš pojma[thumbsup]
Dugacak je next week!!! Budemo se jos culi! Ja bi na tvojem mjestu odmah digao heavy margin i upucao ga odmah u 10:00 na burzu u ponedjeljak! [lol] [lol] [lol] [lol]
Btw. za DOW je bilo pitanje a ne tvrdnja. To bi ipak trebala biti neka razlika. Barem pismenima. [yawn]
btw u ponedjeljak je američki praznik pa berza ne radi
svim amerikancima i onima koji se tako cute sretan Dan Martina Luthera Kinga
kako li ce se to odraziti na nas market
pitam ja vas[thumbsup]
btw u ponedjeljak je američki praznik pa berza ne radi svim amerikancima i onima koji se tako cute sretan Dan Martina Luthera Kinga kako li ce se to odraziti na nas market pitam ja vas[thumbsup]
a mi ti svi u glas odgovaramo …
aeeeeeeeeeeeeee
Idealna prilika da fondovi napadnu u ponedeljak dva dana su mirni od Amera a možda i Toda objavi štogod tako da imamo i razlog[cool]
Jedna pjesma za Von Brauna, znam da će mu se svidjeti[thumbsup]
Ne znam nisam pametan više, stavio se 50% u cash jucer i danas ujutro, i [pray][pray][pray]
Von Braun:
”
zmrklic: ” Također moram reći da me ovo puno više plaši, dva koraka dole, jedan nazad, nego ono kad sve rukne u dva dana 20 % [angry] [angry] ” Jesi primjetio kako su zadnjih 10 minuta trgovanja fondovi paketima ili sa po jednom dionicom udarali po asku da dignu cijenu za ponedjeljak, da bi se mogli nastavljati iskrcavati?! Fondovi se iskrcavaju u valovima, a to se vidi po valceru (jedan korak naprijed, dva nazad). Crobex, otpor na 4500 bodova.
”
na todoricu se konstantno lupalo po asku!!! drugo ionako ne vrijedi[lol] [lol]
lupalo se danas i po bidu i to i po ledu i po zvzd
za ostale todine ne znam,nisam ih pratio
Na LEDU se lupalo po asku cijeli dan. Pogledaj transakcije
Na LEDU se lupalo po asku cijeli dan. Pogledaj transakcije
Alamo nemres to iz transakcija vidjeti da se ask povremeno spustao pa djeluje kao da je na momente islo po bidu.
jel ti to drukaš za istovar. Pa ja sam ga jučer pratio cijelo vrijeme, samo su dolazili nalozi na 20k i sve se grickalo, ili kak ti kažeš piraniziralo.
Samo pokoja je išla po bidu. Dakle, išlo sve po asku. [rolleyes]
jel ti to drukaš za istovar. Pa ja sam ga jučer pratio cijelo vrijeme, samo su dolazili nalozi na 20k i sve se grickalo, ili kak ti kažeš piraniziralo.
Samo pokoja je išla po bidu. Dakle, išlo sve po asku. [rolleyes]
Tuljane znam da je islo skoro sve po asku, no ono kaj ti ocu reci jest cinjenica da ako nisi pratio trgovanje a gledas kasnije transakcije nemres znati sto je islo kako. I ak bus puno sra.. ukinut cu ti telefonski info o stanju burze [tongue]
Tuljane znam da je islo skoro sve po asku, no ono kaj ti ocu reci jest cinjenica da ako nisi pratio trgovanje a gledas kasnije transakcije nemres znati sto je islo kako. I ak bus puno sra.. ukinut cu ti telefonski info o stanju burze [tongue]
Gospodo, javljamo se direktno iz Zoo vrta u krugu Zagrebačke burze !
Evo kolega se baš u ovo doba korekcije i skupnog ludila, obratio ni više ni manje , nego TULJANU !!!
Zamislite.