BIlo na TV-u RUSI POKUPOVALI CRNU GORU,pitam se kad smo mi na redu[thumbsup]
Ne vjerujem da smo im mi toliko zanimljivi. Kriva vjera. 🙂
Osim eventualno INA-e, ona je vjerojatno svima zanimljiva.
Svi pričaju o krizi u Americi, i padu svjetskih indeksa.
Ali zaboravljamo na Aziju. Ipak sve više dobiti ostaje tamo, ali i oni moraju nekamo investirati. A kamo će, nego većinom u dionice.
To znači da neke trajnije krize neće biti.
Barem kod nas
problem kod Azije, tocnije kod Japanaca jest da oni ne investiraju toliko. Vise stede. Barem ja imam takve info. Ako sam u krivu, slobodno ispravite…
neznam koliko stede, na forexu ako ima jen onda ti je kamata u minusu, za razliku od drugih valuta[smiley]
Ti Japanci su meni misterija. Ona njihova centralna banka doslovce baca lopatama yen-e, kome god…
Viđen NLO kod metkovica, vrijeme je i ovdje za teoriju zavjere:
Vidjeli hravti imaju milijarde u čarapama, ajmo im uzet pare, prvo se dobro nakrcamo dionicama, onda im damo INU, i fondovi rade 40% prinosa, zatim im damo HT – svi na burzu, zatim opet raste, svi stavljaju pare dodatno iz čarape na burzu, i onda istrpanovic – šišanje ovaca
Necu stavljat smilei – nije smijesno
zato i umiru na poslu, a spavaju na putu za posao, j… to, a mi osam sati tulumaris, kada bi trebao da radis onda osam sati dr… k…., pa dodes kuc sredis se i ajmo lolo nanovo, cekas vikend da ga mozes cijelog pijanog provest jel te vec boli i ruka i k…., od silnog dr…. na poslu[lol]
Po meni je ovo što se sada događa, samo preraspoređivanje ekonomske moći . Dakle dio ekonomske moći USA se preraspoređuje na Kinu , EU, Rusiju , južnoameričke države …
Dakle nema razloga panici, jer smo i mi među državama koje imaju veći gospodarski rast.
valentine: ” ivek123: ” Hoce li Dow ispod 12000? ” Neće. ” Hoće.
Neće.
osto preko 12.000 hihihi
nemaš pojma[thumbsup]
po meni nema razloga za pravu paniku dokle god smo u čekaonici za NATO i EU no oprez je nužan
Von Braun:
”
valentine: ” ivek123: ” Hoce li Dow ispod 12000? ” Neće. ” Hoće.
”
Neće.
osto preko 12.000 hihihi
nemaš pojma[thumbsup]
MA IDE TO GORE !!!!!