Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

in,

BIlo na TV-u RUSI POKUPOVALI CRNU GORU,pitam se kad smo mi na redu[thumbsup]

Ne vjerujem da smo im mi toliko zanimljivi. Kriva vjera. 🙂

Osim eventualno INA-e, ona je vjerojatno svima zanimljiva.

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Svi pričaju o krizi u Americi, i padu svjetskih indeksa.
Ali zaboravljamo na Aziju. Ipak sve više dobiti ostaje tamo, ali i oni moraju nekamo investirati. A kamo će, nego većinom u dionice.
To znači da neke trajnije krize neće biti.
Barem kod nas

Potpis

problem kod Azije, tocnije kod Japanaca jest da oni ne investiraju toliko. Vise stede. Barem ja imam takve info. Ako sam u krivu, slobodno ispravite…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

neznam koliko stede, na forexu ako ima jen onda ti je kamata u minusu, za razliku od drugih valuta[smiley]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Ti Japanci su meni misterija. Ona njihova centralna banka doslovce baca lopatama yen-e, kome god…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Viđen NLO kod metkovica, vrijeme je i ovdje za teoriju zavjere:

Vidjeli hravti imaju milijarde u čarapama, ajmo im uzet pare, prvo se dobro nakrcamo dionicama, onda im damo INU, i fondovi rade 40% prinosa, zatim im damo HT – svi na burzu, zatim opet raste, svi stavljaju pare dodatno iz čarape na burzu, i onda istrpanovic – šišanje ovaca

Necu stavljat smilei – nije smijesno

zato i umiru na poslu, a spavaju na putu za posao, j… to, a mi osam sati tulumaris, kada bi trebao da radis onda osam sati dr… k…., pa dodes kuc sredis se i ajmo lolo nanovo, cekas vikend da ga mozes cijelog pijanog provest jel te vec boli i ruka i k…., od silnog dr…. na poslu[lol]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Ajmeee, sto hrportfolio ruzno izgleda.

skype - ivek1234

Po meni je ovo što se sada događa, samo preraspoređivanje ekonomske moći . Dakle dio ekonomske moći USA se preraspoređuje na Kinu , EU, Rusiju , južnoameričke države …
Dakle nema razloga panici, jer smo i mi među državama koje imaju veći gospodarski rast.

Potpis

valentine: ” ivek123: ” Hoce li Dow ispod 12000? ” Neće. ” Hoće.

Neće.

osto preko 12.000 hihihi

nemaš pojma[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

po meni nema razloga za pravu paniku dokle god smo u čekaonici za NATO i EU no oprez je nužan

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Von Braun:

valentine: ” ivek123: ” Hoce li Dow ispod 12000? ” Neće. ” Hoće.

Neće.

osto preko 12.000 hihihi

nemaš pojma[thumbsup]

MA IDE TO GORE !!!!!

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

New Report

Close