Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Najviše me smeta što sa zakašnjenjem moram čitati svoje postove, njih najviše volim.[lol]

istina živa kolega,a osvjedočili smo se u kvalitetu vaših postova [lol] [lol] [lol]

A tek kad krenu Todini balončići a morat će kad tad jer samo što ne puknu eto nas na 4500.Bit će toga još.Vjerujte a ko neće ne mora!!!!!!!!!!!!!! Jer baloni se pušu do jedne granice a onda pucaju

Samo ne znam kakve veze Todini balončići imaju s Crobexom…

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Najvece su svinjarije , kad skoro u istoj sekundi neko se iskrca par sto dionica po bidu, i onda lupi po asku, vidio to puno puta danas [angry] [angry] [angry]

Također moram reći da me ovo puno više plaši, dva koraka dole, jedan nazad, nego ono kad sve rukne u dva dana 20 % [angry] [angry]

Ko tbrdi da je HT loša dionica, trenutno jedna od rijetkih u uzlaznom trendu (+0,03 po PD-u), ovo po PD zato jer on ima drukčiji index promjene od ZSE

Također moram reći da me ovo puno više plaši, dva koraka dole, jedan nazad, nego ono kad sve rukne u dva dana 20 % [angry] [angry]

Jesi primjetio kako su zadnjih 10 minuta trgovanja fondovi paketima ili sa po jednom dionicom udarali
po asku da dignu cijenu za ponedjeljak, da bi se mogli nastavljati iskrcavati?!

Fondovi se iskrcavaju u valovima, a to se vidi po valceru (jedan korak naprijed, dva nazad).
Crobex, otpor na 4500 bodova.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Ne lupaj ja sam kupovao po jednu[lol]

SAM PROTIV SVIH

Ne lupaj ja sam kupovao po jednu[lol]

Pa šta ste svi u strahu. Jedan dioničar postovima ne može natjerati burzu u korekciju.
Čini mi se da je ono drugo. Ipak sam neke pokrete uvidio i naglasio ovdje na forumu.
Neki se još nadaju da nije istina. Bilo kako bilo čeka nas plodna i napredna 2008. godina.[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Ne znam nisam pametan više, stavio se 50% u cash jucer i danas ujutro, i [pray][pray][pray]

zmrklic: ” Također moram reći da me ovo puno više plaši, dva koraka dole, jedan nazad, nego ono kad sve rukne u dva dana 20 % [angry] [angry] ” Jesi primjetio kako su zadnjih 10 minuta trgovanja fondovi paketima ili sa po jednom dionicom udarali po asku da dignu cijenu za ponedjeljak, da bi se mogli nastavljati iskrcavati?! Fondovi se iskrcavaju u valovima, a to se vidi po valceru (jedan korak naprijed, dva nazad). Crobex, otpor na 4500 bodova.

na todoricu se konstantno lupalo po asku!!! drugo ionako ne vrijedi[lol] [lol]

IDEMO AP AP

Dow Jones je krenuo fino u zeleno, ali se opet stropostao u crveno, trenutno je -100 bodova (pao 250 bodova u zadnjih 90 minuta), nema pomoci ode sve u bananu [bye]

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

Von Braun: ” zmrklic: ” Također moram reći da me ovo puno više plaši, dva koraka dole, jedan nazad, nego ono kad sve rukne u dva dana 20 % [angry] [angry] ” Jesi primjetio kako su zadnjih 10 minuta trgovanja fondovi paketima ili sa po jednom dionicom udarali po asku da dignu cijenu za ponedjeljak, da bi se mogli nastavljati iskrcavati?! Fondovi se iskrcavaju u valovima, a to se vidi po valceru (jedan korak naprijed, dva nazad). Crobex, otpor na 4500 bodova. ” na todoricu se konstantno lupalo po asku!!! drugo ionako ne vrijedi[lol] [lol]

interesantno, otprilike isto se nekad pričalo i za ATPL

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

New Report

Close