beholder: ” wiking: ” jel to oni prepisuju od nas ili se meni cini[lol] http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=5685df4b-f530-42ef-b7af-41ad3c88064d&ref=investor ” prepisuju, odma ću ih tužiti za milijardu kuna zbog povrede autorskih prava [proud] ” Wikingu, kao postenom nalazniku mora pripasti 10 % [lol]
joooj da! [shocked] pa tro nisam ni komentirao…jeste vidli jučer onog majstora što potražuje od države lovu za nalazak “izgubljenih” dionica…a država je najbolja…ne, ne nije to naše….OMG…pa nek meni daju/posude/ustupe jedno 50 milja kuna, pa nek poslje tvrde da to nije njihovo….evo ja obećavam da ih neću tužiti [lol] [lol]
joj joj, to nisam ni u alan fordu čitao [lol]
i secer na kraju danasnjeg dana[lol] usporavanje pada BDI-a uz porast cape size-a(alo gatara i petrov ajmo jedan komentar [lol] )
18 January 2008
Baltic Dry Index (BDI) -10 6462
DA bilo bi bolje za dioničare da država to prihvati, koliko sam ja shvatio on tvrdi da je pronašao izgubljeno blago ( kapital ) koji nije ušao u temeljni kapital banke koji je prodan Unicreditu.
Neka se to fino unese još parsto milja nećega i hip hop.
A onda se država može sjetiti to prodati kako bi zaradili novce / bili dosljedni da ne bi ispalo da su htjeli talijane prevariti. Pa pošto je Splitska prodana na ca. 4 booka, istina većinski udio , ne može niti relevantnija ZABA , iako ne većinskim udjelčom biti prodana jeftinije.Ipak je ZABA – ZABA.
E onda treba kupovati ( poslije ZABE, a prije hip hopa iste ) – PBZ
hocete jos dobrih vijesti[thumbsup]
Bush to outline stimulus plan
President will describe a plan to goose economic growth after meeting with Congressional leaders.
http://money.cnn.com/2008/01/18/news/economy/bush_stimulus/index.htm
Wall Street ready to rally
Futures gain as investors look to economic stimulus package plans, raised IBM guidance and reassurance from GE.
http://money.cnn.com/2008/01/18/markets/stockswatch_ny/index.htm
evo ja se javljam DOBROVOLJNO [proud] da država da meni 50 milja (može i eura) i neka poslje prića svima da ta lova u stvari uopće ne postoji…[thumbsup]…žrtva je to, ali netko ju mora podnjeti…
a oće li gavrilović šta dobiti?
gavrilović, đuro gavrilović [lol] [lol]
evo ja se javljam DOBROVOLJNO [proud] da država da meni 50 milja (može i eura) i neka poslje prića svima da ta lova u stvari uopće ne postoji…[thumbsup]…žrtva je to, ali netko ju mora podnjeti…
a oće li gavrilović šta dobiti?
gavrilović, đuro gavrilović [lol] [lol]
jel ko nasao izgubljenu klobasu[lol]
jel ko nasao izgubljenu klobasu[lol]
severina [lol] [lol]
Ja obično znam izgubiti obično vrjedne stvari, ako nešto netko nađe neka me kontaktira, vrlo lako da je moje.
I obečajem da mu ide 10 % nagrade, ja sam fer.
Štakori? Tko je zvao štakore (ratuse)?[smiley]
Btw, moram nešto poduzeti na zaštiti inovacije novoga indexa – TODOX. Vidim da ga sve više koristite.[thumbsup]
Zaštita autorskih prava ili da možda kao nagradu za podizanje kvalitete pisanja na ovom Forumu zatražim da me moderator odmoderira![bye]
Amerika je solidno otvorila, šteta što je petak pa se moramo grist do ponedjeljka da vidimo kako će se kod nas razvijati stvari.