Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

beholder: ” wiking: ” jel to oni prepisuju od nas ili se meni cini[lol] http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=5685df4b-f530-42ef-b7af-41ad3c88064d&ref=investor ” prepisuju, odma ću ih tužiti za milijardu kuna zbog povrede autorskih prava [proud] ” Wikingu, kao postenom nalazniku mora pripasti 10 % [lol]

joooj da! [shocked] pa tro nisam ni komentirao…jeste vidli jučer onog majstora što potražuje od države lovu za nalazak “izgubljenih” dionica…a država je najbolja…ne, ne nije to naše….OMG…pa nek meni daju/posude/ustupe jedno 50 milja kuna, pa nek poslje tvrde da to nije njihovo….evo ja obećavam da ih neću tužiti [lol] [lol]
joj joj, to nisam ni u alan fordu čitao [lol]

i secer na kraju danasnjeg dana[lol] usporavanje pada BDI-a uz porast cape size-a(alo gatara i petrov ajmo jedan komentar [lol] )
18 January 2008

Baltic Dry Index (BDI) -10 6462

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

DA bilo bi bolje za dioničare da država to prihvati, koliko sam ja shvatio on tvrdi da je pronašao izgubljeno blago ( kapital ) koji nije ušao u temeljni kapital banke koji je prodan Unicreditu.
Neka se to fino unese još parsto milja nećega i hip hop.
A onda se država može sjetiti to prodati kako bi zaradili novce / bili dosljedni da ne bi ispalo da su htjeli talijane prevariti. Pa pošto je Splitska prodana na ca. 4 booka, istina većinski udio , ne može niti relevantnija ZABA , iako ne većinskim udjelčom biti prodana jeftinije.Ipak je ZABA – ZABA.

E onda treba kupovati ( poslije ZABE, a prije hip hopa iste ) – PBZ

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

hocete jos dobrih vijesti[thumbsup]
Bush to outline stimulus plan
President will describe a plan to goose economic growth after meeting with Congressional leaders.
http://money.cnn.com/2008/01/18/news/economy/bush_stimulus/index.htm

Wall Street ready to rally
Futures gain as investors look to economic stimulus package plans, raised IBM guidance and reassurance from GE.
http://money.cnn.com/2008/01/18/markets/stockswatch_ny/index.htm

evo ja se javljam DOBROVOLJNO [proud] da država da meni 50 milja (može i eura) i neka poslje prića svima da ta lova u stvari uopće ne postoji…[thumbsup]…žrtva je to, ali netko ju mora podnjeti…

a oće li gavrilović šta dobiti?
gavrilović, đuro gavrilović [lol] [lol]

evo ja se javljam DOBROVOLJNO [proud] da država da meni 50 milja (može i eura) i neka poslje prića svima da ta lova u stvari uopće ne postoji…[thumbsup]…žrtva je to, ali netko ju mora podnjeti…

a oće li gavrilović šta dobiti?
gavrilović, đuro gavrilović [lol] [lol]

jel ko nasao izgubljenu klobasu[lol]

jel ko nasao izgubljenu klobasu[lol]

severina [lol] [lol]

Najviše me smeta što sa zakašnjenjem moram čitati svoje postove, njih najviše volim.[lol]

Ja obično znam izgubiti obično vrjedne stvari, ako nešto netko nađe neka me kontaktira, vrlo lako da je moje.
I obečajem da mu ide 10 % nagrade, ja sam fer.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Štakori? Tko je zvao štakore (ratuse)?[smiley]
Btw, moram nešto poduzeti na zaštiti inovacije novoga indexa – TODOX. Vidim da ga sve više koristite.[thumbsup]
Zaštita autorskih prava ili da možda kao nagradu za podizanje kvalitete pisanja na ovom Forumu zatražim da me moderator odmoderira![bye]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Amerika je solidno otvorila, šteta što je petak pa se moramo grist do ponedjeljka da vidimo kako će se kod nas razvijati stvari.

USA; DOW +1,1
NASDAQ +0,9
EUROPA; sve zeleno osim Amsterda,a i Moskve
Oil, 90 US$

New Report

Close