ivek123:
”
Cini mi se da fondovi na veliko bjeze iz brodara….
I crobex ode u minus… -0,27
”
Ako oni bježe ko kupuje tolikim prometom?
Vjerojatno nesto malo pretumbacija a i zacudio bi se koliko para rulja ima za burzu. Ima i entuzijasta koji su u zadnjih par dana dizali solidne margine (to iz osobnog iskustva jer se par mojih frendova polakomilo a vjerujem da nisu jedini).
Cini mi se da fondovi na veliko bjeze iz brodara…. I crobex ode u minus… -0,27
Ivek, sto mislis tko je kupio 21 milijun kuna ATPL?
Odnosno, u normalnim okolnostima, koliko bi MIROVINCI morali dignuti cijenu na ATPL da bi kupili toliku kolicinu dionica
Cini mi se da fondovi na veliko bjeze iz brodara…. I crobex ode u minus… -0,27
Nema nam još kraja korekcije. Crobex opet pada. Brodari su us sastavu crobexa.
Idem na kavu.[undecid]
ivek123: ” Cini mi se da fondovi na veliko bjeze iz brodara…. I crobex ode u minus… -0,27 ” Ivek, sto mislis tko je kupio 21 milijun kuna ATPL? Odnosno, u normalnim okolnostima, koliko bi MIROVINCI morali dignuti cijenu na ATPL da bi kupili toliku kolicinu dionica
ivek je opasno počeo drukati nadolje … izgleda da mu je target dobrano ispod ovih cijena …
to bi značilo ponovo carry on trend…a to nas je isto dobrim djelom dovelo tu gdje jesmo, volatilnost bi se nastavila
kakav carry on trend ??? ovakav promet meni znači samo jedno … cementira se razina od 5.000 CROBEXa … na prve dobre vijesti polijećemo s ove razine … samo neka tuku i kupuju što više dionica … a ovi drhtavi neka bježe ….
beholder:
”
to bi značilo ponovo carry on trend…a to nas je isto dobrim djelom dovelo tu gdje jesmo, volatilnost bi se nastavila”
kakav carry on trend ??? ovakav promet meni znači samo jedno … cementira se razina od 5.000 CROBEXa … na prve dobre vijesti polijećemo s ove razine … samo neka tuku i kupuju što više dionica … a ovi drhtavi neka bježe ….
Pusti nas u miru još samo malo molim lijepo.[wink]