Von Braun: ” Spušta se ponovno tržište za 20% po mojoj procjeni. Opet novi val korekcije. A normalno kad je Crobex rasao u godini dana 50% i preko. Do 1Q čini mi se ništa od rasta. Oprez kupcima koji trenutno pazare, neka razmisle dvaput. Omjer K/P na većinu dionica nije ni približno jednak rastu. ” drugačije ste pisali prije 20.11.2007. godine, vratite se unazad i čitajte što ste pisali dijametralno suprotno ovomu gore! [tongue]
Ma kolega, tada je počinjao val rasta, koji je upravo završio. Stiže spora i troma gospođa korekcija.
Borba protiv korupcije po Swobodi je ono čime bi se Hrvatska u prvom redu trebala pozabaviti prije ulaska u EU, a zatim reforma pravosuđa.
“Korumpirana Hrvatska ne može u EU”
Upitan o tome je li Hrvatska slična nekoj zemlji koja je bila u procesu pristupanja kada je riječ o korupciji, Swoboda odgovara: “Ako mislite pitati jeste li bolji od Bugarske, onda jeste, ali to ne znači mnogo”. Dodaje kako su “njihovi građani užasnuti idejom da u EU uđe još neka korumpirana, nesređena zemlja”. “Korumpirana Hrvatska, odnosno država koja nije riješila problem korupcije, ne može u EU”, decidirano tvrdi izvjestitelj Swoboda.
vani se oporavljaju indeksi naglo
u Grčkoj se kuće dan danas grade bez građevinske a katastar NE POSTOJI
Ne mogu ovo ne spomenuti pod komentare trgovanja. Imamo rijetko vidjeti dionicu na nominalnoj cijeni sa tako sigurnom buducnoscu i vidljivim rastom, jos k tome objavljenim od najvisih autoriteta Dr.Ive – PTKM pa zar ne vidite da vam je ovo snizenje Bogom dano! Dionica Firme ciji proizvod je trenutno u zaristu svjetskog interesa zbog potrebe da se poveca proizvodnja hrane. Prvi prioritet na listi vlade pa i radi izvozne kvote (smanjenje deficita) koji nema ogranicenja tolika je potraznja (pa i Talijani pocese graditi jednu u Vukovaru pisu?). Dakle porast proizvodnje nema ogranicenja, pa kako onda dozvolite da vas prevode “zedne preko vode” s glupim obrazlozenjem da ce PTKM biti zatvorena?? Ne mogu vjerovati koje sve gluposti su bile napisane da bi srusili cijenu hahahaha….. A 400k radnicim po 1000kn dionica samo 400milja, nista prema milijardama kn u fondovima. Da ne kazem cijena Ptkm od 400kn daje samo 160 miliona kuna. koja je to kocnica rastu??? Dajte trgnite se dok su jos stranci u priceki….
Kolega, nije tako jednostavno. U slavoniji imate litavce sa novom opremom, imate radnicku privatizaciju ( pogl. samo kras, blsc, ddjh kako se lijepo ponasaju na trzistu), a tu je moguci rast cijena plina, nije tako daleko ni tunis sa svojom robom, etc.
toka:
”
Von Braun: ” Spušta se ponovno tržište za 20% po mojoj procjeni. Opet novi val korekcije. A normalno kad je Crobex rasao u godini dana 50% i preko. Do 1Q čini mi se ništa od rasta. Oprez kupcima koji trenutno pazare, neka razmisle dvaput. Omjer K/P na većinu dionica nije ni približno jednak rastu. ” drugačije ste pisali prije 20.11.2007. godine, vratite se unazad i čitajte što ste pisali dijametralno suprotno ovomu gore! [tongue]
”
po ovome što pišeš kolega bilo bi logično da si više od 50% u cashu ….?
Ma kolega, tada je počinjao val rasta, koji je upravo završio. Stiže spora i troma gospođa korekcija.
Otvoreni investicijski fondovi imaju negdje oko 4 milijarde eura. Dva % manje danas, sutra… Očekujem još najmanje dva udara na burzu u roku od sedam dana.
Šta su ljudi polupali kompjutere?. Tek 4000 gostiju na poslovnom[lol] [lol] [lol]
[lol] [lol] [lol] Otišli su na svjež zrak…
Šta su ljudi polupali kompjutere?. Tek 4000 gostiju na poslovnom[lol] [lol] [lol]
HM, neznam da li se vidi i dok samo gledaš a nisi ušao sa registracijom jer ja svaki put kad hoću pisati post moram kliknuti onaj enter ispod nicka i zaporke.
Inače kakva je ovo zahebancija na Belju. Na asku stoji 6 kom po 369,90 a onda netko stavi na bid isto 6 kom po 369,00. Razlika 5 kn i 40 lipa! Nije valjda da netko gleda na to.[lol]
u Grčkoj se kuće dan danas grade bez građevinske a katastar NE POSTOJI
simpatična zemlja [thumbsup]