Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mene samo zanima ko sad prodaje vise kad je vidljiv odbijanac?[cool]

Odbijanac će biti kraći, ali korekcija će biti malo duža.[wink]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Decki…jucer je u nasoj igri bilo 273 pozitivna portfelja…a danas ih je….sezdesetak!!!![bye][lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Ma vidi ovo,nema previse ekipe………….Da niste u ludnici ‘?

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Treba znati odabrati uzdanicu, koja će se držati u teškim vremenima. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

I love the Smell of Profits in the Morning

Ma vidi ovo,nema previse ekipe………….Da niste u ludnici ‘?

Daj ne smetaj sad. It’s Christmas again & shopping time [smiley]

koliki je crobi

No pain no Game

koliki je crobi

4882

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

….Situacija je slijedeća: veselo društvo koje ima malene portfeljčiće , igračkice s kojima se igraju, danas se dobro zabavlja. Malo su zaradili pa ko mišići, sad plešu kazačok pred mačkama. Nek i njima bude lijepo i veselo… Kad se pomalo zaustavi uobičajeni strah pred nadolazećom poslovnom godinom, pa i kada se kanalizira i umjereno predstavi situacija na zapadu i sjeveru, koja najviše zabrinjava ulagače, tada će se lakše moći razmišljati o novim planovima i ulaganjima. Nikome do pridonose bombastični naslovi, koji će ionako biti povijest za dva-tri dana. Američko i europsko gospodarstvo smislit će aukciju, i malo će se donirati novčići, i riješiti nastala rupica koja smeta perfektnoj slici napretka i uspjeha. Zato polako i smireno……..idemo na kavicu danas, dok se brodarski indexi ne dignu..idemo u dućane / super sniženja/ dok se riješi Todorić, idemo se baviti djecom, dok se vlada ne sabere, pa ćemo otići i na sladoled , dok se probijemo između sindikalista , koji kao iz 1999.g. traže, nešto – čega na cesti – nema…. BITI ĆE SVE U REDU… Samo smireno i skromno dalje…

ma bravo kolega, to je bull spirit[proud]
malo korekcije nikome ne škodi, pogotovo kada imate nešto casha kao ja sada[cool]

psi imaju buhe, ljudi nevolje....

U koliko sati se otvara AMERIČKA BURZA ….

Hvala

Lagana stabilizacija za rucak…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Kad portfelji ne sadrže prave rasne snage PIVK-R-A, ZDNK-R-A ili SPVA-R-A . Barem one koje ja, priznajem i duboko se klanjam držateljima, pratim iz fore.[lol]

Jel to poceo odbijanac??[lol]

New Report

Close