love imam, ali ne pada mi na pamet ulaziti u bilo što do jeseni…
hvala bogu da sam zatvorio sve kredite na koje sam kupovao, tako da se mogu zabarikadirati, gledati kako mi se bogatstvo topi, ali i čekati bolja vremena.
valentine: ” Što je BSN? ” Bojim Se Nikako! [lol]
ne bojte se [pray]
love imam, ali ne pada mi na pamet ulaziti u bilo što do jeseni…
hvala bogu da sam zatvorio sve kredite na koje sam kupovao, tako da se mogu zabarikadirati, gledati kako mi se bogatstvo topi, ali i čekati bolja vremena.
nemože ovo do jeseni trajati kolega…
tj. može ali neće…
nikome to nije u interesu, jedino ako se desi neki teroristički napad , ne daj Bože, ili ako na Kosovu zagrmi…
zbog situacije u državi, stanja oko fondova, itd… očekujem već za 20-ak dana najkasnije snažni porast…
fondovi “moraju” 1 q završiti u zelenom
beholder: ” valentine: ” Što je BSN? ” Bojim Se Nikako! [lol] ” ne bojte se [pray]
sad ste me smirili i utješili kolega [lol] [lol] [lol] [lol]
btw. minusi u europi i dalje rastu.
Spušta se ponovno tržište za 20% po mojoj procjeni. Opet novi val korekcije.
A normalno kad je Crobex rasao u godini dana 50% i preko.
Do 1Q čini mi se ništa od rasta.
Oprez kupcima koji trenutno pazare, neka razmisle dvaput.
Spušta se ponovno tržište za 20% po mojoj procjeni. Opet novi val korekcije.
A normalno kad je Crobex rasao u godini dana 50% i preko.
Do 1Q čini mi se ništa od rasta.
Oprez kupcima koji trenutno pazare, neka razmisle dvaput.
Omjer K/P na većinu dionica nije ni približno jednak rastu.
Nekako je ovo u trendu pa evo, friško:
Koc: pregovori o ponudama za preuzimanje Migrosa
ISTANBUL, 16. siječnja 2008. (Hina/Reuters) – Turski konglomerat Koc Holding u srijedu je objavio da se nastavljaju razgovori o ponudama za preuzimanje njegova maloprodajnog lanca Migrosa, nakon što ga je JP Morgan izvijestio o pristiglim ponudama.
Izvori bliski situaciji kazali su da je rok za predaju obvezujućih ponuda bio prošloga tjedna, no Koc to nije potvrdio.
“Pregovori o ponudama se nastavljaju u okviru sporazuma o povjerljivosti. Oni su potpisani s potencijalnim ulagačima koji su iskazali interes u tome procesu”, stoji u priopćenju Koca dostavljenom Istanbulskoj burzi.
Uz zajedničku ponudu Agrokora i private equity tvrtke Blackstone, ponude za kupnju kontrolnog udjela u Migrosu predali su druga po veličini europska buyout tvrtka CVC, nizozemski trgovački lanac Royal Ahold, potom joint venture švedskog trgovačkog lanca ICA AB i ruske Alfa grupe, a zajedničku ponudu predale su i private equity tvrtke KKR, Bain Capital LLC, BC Partners Ltd i turski Turkven, objavio je krajem prošloga tjedna turski list Hurriyet.
Turski mediji pišu kako bi cijeli posao oko preuzimanja trebao biti završen do kraja siječnja.
Migros, kojeg je Koc ponudio na prodaju, najveći je maloprodajni lanac na brzorastućem turskom tržištu, a procjenjuje se da ima tržišnu vrijednost od 3,4 milijarde dolara.
Hong Kong Hang Seng -1,386.93 -5.37%, pa nećemo i mi valjda….[pray]
Je to pbz u blokadi?
[angry]
Nije , samo -8,47 %