Na likvidnima nazire se kocnica, ostale, koje obicno odrade sa zakasnjenjem, tek se ocekuje pad[sealed]
nisam imao za cilj da prouzročim nikakovu ljutnju kod vas kolega! što se tiče mog znanja nije veliko ali sam pročitao desetke knjiga i još učim, pa i kroz ovaj način komunikacije i iznošenja mišljenja, komentara, iskustava. laži i slično. No ako netko želi da bude član nekoga foruma onda treba prihvatiti i one koji manje znaju, ili da znaju nešto nma drugačiji način. Nije ukupno za cilj moj komentar na vaše iznošen je mišljenja bilo da Vas vrijeđam (imam izuzetno pozitivno raznišljanje o vama), nego je bio za cilj iznijeti naše hrvatske razloge koji dovode do ovakovi situacija na tržištu kapitala i trebamo ih isticati da bi ih bilo manje i da bi odgovrne na njih upozorili. Bog[smiley]
nema frke i ja se ispričavam na grubom tonu…ali moram ipak ukazati na sljedeće:
1. Fondovi ovo mogu zaustaviti, ali koja je logika? ako se danas podmetnu, morati će i sutra i preksutra i onda će doći dan kada u kesi više neće biti za podmetnuti se!
2. Fondovi jako gledaju razvoj situacije vani, jer će on diktirati kretanja na svim iole razvijenim tržištima (zakon spojenih posuda) možda budu pošteđene bocvana i ruanda jer oni fakat s tim nemaju neke veze
3. Ako se veliki fondovi i postave prijeti im da uz nas male investitore u panci počnu istresanja i manjih fondova tipa FIMA ali i stranih fondova koji funkcioniraju gotovo prema algoritmu..
if crobex<4.800
then R&B
end
4. fondovi su svijesni da bi im u tom slućaju ostalo samo puno precijenjenih papira i onda mogu zaključati butigu i pa pa
5. i fondove ovo boli za oči ali tu nema pomoći…jedino im je trenutno utjeha da imaju puno keša pa će izdržati prvi val isplata
6. ono što fond managere mući je da li će nakon tog pada ostati išta i za njihove plaćice
ZApamtite jedno!
u ovakvim situacijama kapital uvije bježi prema financijskim središtima (kontrakcija) na žalost to nismo mi.
A kako će nam to sve pomoći? BSN
[pray][pray][pray]
ne volim se pravit vazan ali ovog puta sam bio u pravu glede HT-a
Najbolje ponude [ HT-R-A ] Kupnja Cijena
200 330,25
71 330,10
100 330,04
907 330,03
24 330,02
Cijena Prodaja
332,90 32
332,99 55
333,00 705
333,40 87
334,00 171
oporaviće se to danas , ustvari već viđeno………..
Istina, treba malo i za sutra ostati…[wink]
Što je BSN?
Iako je korekcija udarac po mom portfelju ako se pomoću nje tržište oslobodi svakakvih likova koji su kladionicu zamijenili burzom, onda je to odlična stvar. U svakom zlu i neko dobro leži!
I ne samo to,nego možete poboljšati prosjek ulaza…..
Kakav je crobex u bodovima i postocima?
Crobex: 4881.37 Promjena: -3.15%
Što je BSN?
Bojim Se Nikako! [lol]