netko mi mako post o Zokiju,na rajc febe![shocked]
nema veze na moderici sam,mada kao gost boravim više
od 2 godine ali to se ne pika
moderatori milost[pray] ht bu se obogatil na moj račun dok
sam na čeki[yawn]
svejedno kisi kisi [kiss]
Krivi Slovenci,nahuškali Europu na nas jer im “ne damo more”,i sad će on nas …..ti.
Doće maca na vratanca.
Dow -2.17% Nasdaq -2.45% [bye][bye][bye]
A brodari tek? Ko da je 1941 pa njemacke podmornice rade posao. [bye]
*bingo*:
”
Dow -2.17% Nasdaq -2.45% [bye][bye][bye]
”
A brodari tek? Ko da je 1941 pa njemacke podmornice rade posao. [bye]
Ma ni njemacke podmornice nisu topile po 10% flote dnevno…
Zašto poskupljuje pšenica, ulje, itd … u HR??? pa ja u lici vidim sve njive zarasle, slavonija također, pa nema nas ko kineza …
Molim mišljenja o bankarskom sektoru, naročito o ZABI i PBZ-u. Kakvu sudbinu im pedviđamo ? Kratkoročno i za 2008. s obzirom na inflaciju, povećanje kamata i opću situaciju. pozdrav i hvala
znaš mi na ovom forumu ti se više bavimo gatanjem nego nekom realnom zdravom procjenom.
Zašto poskupljuje pšenica, ulje, itd … u HR??? pa ja u lici vidim sve njive zarasle, slavonija također, pa nema nas ko kineza …
Pa bas zato sto je sve zaraslo pa se uvozi skupo sra… izvana
Zato što se bolje isplati saditi kulture za kretensko biogorivo.
Saladin: ” Zašto poskupljuje pšenica, ulje, itd … u HR??? pa ja u lici vidim sve njive zarasle, slavonija također, pa nema nas ko kineza … ” Pa bas zato sto je sve zaraslo pa se uvozi skupo sra… izvana
Bitno da Pelješki most spada u razvojnu investiciju, zajedno sa Dinamovim stadionom. Živio HDZ, Sanader, Šuker, Radić, Vukelić, Franjo Arapović i ostali veliki hrvati
srajne, moram podhitno nekaj prodati ali neznam kaj[undecid]
vdkt,adpl ili ht?[cry]
molim dobre dušice za savjet[bye]
Prodaj HT, to svi prodaju. [smiley]