hvala kolege seljo i bill gates, ali je zanimljivo da mi nitko nije savjetovao vdkt kojeg bih ja najprije prodao jer mi je odradio 300%, adpl60% a ht znate i sami. smatram da adpl i ht imaju veliki potencijal za rast, a isto tako sam načuo da je uprava vdkt-a skrila dobit nebi li jeftinije dokupila dionice, a ta dobit bi se morala vidjeti na GFI ili FI prvog kvartala ali tko zna kad u upravi sjede kemičari[angry]. svejedno bih štel pročitati još mišljenja cijenjenih kolega jer imam cajta do idućeg tjedna za prodaju[cry] (najrađe ne bih niš ali me stislo nenadano)
Druki, sad ozbiljno: nemoj nista prodavat u ovoj situaciji, posudi negdje pare, digni nenamjenski, samo ne prodaj sad.
asdfgh123:
”
Druki: ” evo friška provala DRIVE sa dnevnika: “SITUACIJA NIJE ZABRINJAVAJUĆA ALI JE TEŠKA” mili bože kuda idu divlje svinje[pray] ” još je trebo reći da su puno sranja naslijedili od prošle vlade
”
koja bi opet rekla da je to naslijedila od one prije nje, a takvu izjavu bi dala i aktualna opozicija da je na vlasti
[yawn]
Ovaaaj kolega prosla vlada je isto bila drivina [tongue]
dear Seljo razmatram sve opcije i prodaja dijela dionica mi je zadnja, ali ak bum moral
jbga, a ova situacija na burzi mi samo soli ranu.
bumo videli rekoše slijepi
za moderatora(icu) kisi kisi[kiss]
febo: ” asdfgh123: ” Druki: ” evo friška provala DRIVE sa dnevnika: “SITUACIJA NIJE ZABRINJAVAJUĆA ALI JE TEŠKA” mili bože kuda idu divlje svinje[pray] ” još je trebo reći da su puno sranja naslijedili od prošle vlade ” koja bi opet rekla da je to naslijedila od one prije nje, a takvu izjavu bi dala i aktualna opozicija da je na vlasti [yawn] ” Ovaaaj kolega prosla vlada je isto bila drivina [tongue]
dobro sad više ne mogu barem prošlu vladu kriviti za sve probleme u državi. sad ćemo samo od opozicije slušat da bi bilo blagostanje da su oni na vlasti
[smiley]
Febo, alkosu stari, svi su te provalili – g. Polancec![lol]
Febo, alkosu stari, svi su te provalili – g. Polancec![lol]
kaj je reko gospon Polančec?
[tongue]
da te citiram?[tongue]
da te citiram?[tongue]
ma nisam ja Polančec, ja sam Šeks kad si me već sad natjero da to ovdje svima odam
[wink]
Seks? Joj ne bum vise da me Vjeko ne slomi. Odo ja na jednu korekcijsku pivu.
Seks? Joj ne bum vise da me Vjeko ne slomi. Odo ja na jednu korekcijsku pivu.
ne Seks nego Šeks, a za prijatelje Šeki
[lol]