Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pshaw, od tolikog posla Kucilo postao gladan kao ris polarni. Odoh pojest but od bizona s krumpiricima,hi,hi,hi

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Dobar tek[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Dobar tek[smiley11]

Hvala bljedoliki, gotov sam s tom formalnoscu. Howgh

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Hehe cini se kako neko izlazi iz PBZ-a kako bi usao u FRNK [smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Ode JDPL…[smiley2]…vozarine,vozarine

Kad vidim crveno pretvaram se u bika

TA za PBZ je izgledala odlično i signalizirala daljnji rast prema 1200 kn, ali netko je odlučio kaptalizirati dobit sa 633 kom i vratio je dionicu na 1100 kn.

…I sa PTKM-om bi moglo biti veselo danas…..[smiley2]

Kad vidim crveno pretvaram se u bika

Događaju se i neobjašnjive stvari ponekad.
Ni broker mi nije znao objasniti.
Imam od prošlog tjedna zadan nalog na kupnju Hmst na cijeni 430,01.
Transakcija je danas prošla 14 komada sve po 430.
To nije moguće, ali je ipak prošla.
Može li netko to objasniti.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Pazi ovo – nema više pet kupnji na PLVA

Nervira me prodavatelj PBZ-a na 1100 kn. Do sada 900 kom. Možda ima još ? Stavljam se na kupnju.

Pazi ovo – nema više pet kupnji na PLVA

Po nekim normama bilo bi lijepo da povuku plivu sa burze dok se sve ovo ne završi.

Nervira me prodavatelj PBZ-a na 1100 kn. Do sada 900 kom. Možda ima još ? Stavljam se na kupnju.

I ja sam mislio , samo sumnjam da će više biti po 1100 , izgleda da su veliki igraći počeli raditi svoj posao – samo se slažu kupnje , a prodaje ( sada ) ozbiljnije više nema .

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close