Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja ne vidim da je igdje nešto stračno potonulo, sasvim normalna korekcija

Hoće li konjica poslije marende tt-tu-ru-tu-tu?[undecid]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

PROBLEM JE KAD NE ZNAS ZASTO SI KUPIO DIONICU JER ONDA NE ZNAS ZASTO JE I PRODAJES,,,, MOGLI BI JOS RONITI NA ODREDJENIM DIONICAMA, JOS IMA TOPOVSKOG MESA

A pogotovo kad se kupuju dionice, a ne ulaganje u firmu!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

vipy: ” PROBLEM JE KAD NE ZNAS ZASTO SI KUPIO DIONICU JER ONDA NE ZNAS ZASTO JE I PRODAJES,,,, MOGLI BI JOS RONITI NA ODREDJENIM DIONICAMA, JOS IMA TOPOVSKOG MESA ” A pogotovo kad se kupuju dionice, a ne ulaganje u firmu!

Cjepidlačenje. Kartušina bila i ostala.[cool]

Onog trenutka kada je javno objavljena pretpostavka da se ovaj tjedan fond manageri vračaju sa skijanja i da će tržište gore, odmah sam si pretpostavio crvenilo ovaj tjedan i eto tako je.
Ajde, saad će još netko javno govoriti tko će i kada nešto kupovati, ma da..[proud]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ja stvarno ne vidim neke strasne korekcije, vecinom klizi 2-3% s tendencijom oporavka… Sasvim ocekivan PTKM efekt [yawn]

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Onog trenutka kada je javno objavljena pretpostavka da se ovaj tjedan fond manageri vračaju sa skijanja i da će tržište gore, odmah sam si pretpostavio crvenilo ovaj tjedan i eto tako je. Ajde, saad će još netko javno govoriti tko će i kada nešto kupovati, ma da..[proud]

Sve je kriv Šrajc.
[lol]

I još nam je trebalo samo ovo:
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=6ff1407b-3744-442c-8435-8a3b56e462d1

Onog trenutka kada je javno objavljena pretpostavka da se ovaj tjedan fond manageri vračaju sa skijanja i da će tržište gore, odmah sam si pretpostavio crvenilo ovaj tjedan i eto tako je. Ajde, saad će još netko javno govoriti tko će i kada nešto kupovati, ma da..[proud]

Da mi je sad znati što će se izmisliti. U zadnjih 6 mjeseci bio je najprije HT, pa izbori, pa Božić i Nova godina, pa skijanje. Šta je slijedeće objašnjenje pada? Jedva čekam čuti…

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Iskonska pohlepa balkanskog covjeka [lol]

” Da mi je sad znati što će se izmisliti. U zadnjih 6 mjeseci bio je najprije HT, pa izbori, pa Božić i Nova godina, pa skijanje. Šta je slijedeće objašnjenje pada? Jedva čekam čuti…

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

EU-ZERP

stopirani su predpristupni fondovi

Cuore Sportivo

New Report

Close